Webinar 24. mai kl 12.00

Introduksjon til skybasert fysisk sikkerhet

Lexit og Verkada arrangerer webinaret «Introduksjon til skybasert fysisk sikkerhet». Lexit Group Norway er en autorisert re-seller av Verkada. Presentatører er Eivind Eriksen, Salgskonsulent i løsningssalg hos Lexit og Jonas Blom, Nordics Salesconsultant hos Verkada.

Webinaret holdes på norsk og dansk/engelsk, og er aktuelt for alle som ønsker å lære mer om hvordan sikkerhetssystemer kan bidra til å gjøre bedriften sikrere samt realisere selvbetjente og ubemannede løsninger på en trygg måte. Vi vil vise frem løsningen i sin helhet med ulike kamera og oppsetts-muligheter. 

Sørg for å sikre bedriften din

Verkadas Dome-serie tilbyr sikkerhet i bedriftsklasse i en rekke ulike modeller for innendørs og utendørs bruk. Disse hybrid kameraene har et robust, og vandalsikkert design – som kan ta bilder med opptil 4K-oppløsning. De er enkle å installere og krever ikke noe ekstra oppsett, nedlasting eller konfigurasjon.

Dome-serien har standardfunksjoner som datakryptering, innebygd lagring og avansert bevegelsesbasert innsikt. Dette lar organisasjoner raskt skalere sikkerhetsdekningen og øke situasjonsbevisstheten på tvers av flere lokasjoner.

Disse kameraene har også kraftige viderebehandlingsfunksjoner som Verkadas People and Vehicle Analytics. Dette lar brukere raskt filtrere personer og kjøretøy basert på attributter som klesfarge, kjønnstrekk og ansiktsmatch, samt kjøretøytype og farge.

Sikkerhet – utendørs og innendørs

Verkada leverer brukervennlige sikkerhetsløsninger bygget på en intuitiv, skybasert programvareplattform som sørger for at moderne bedrifter kan drive tryggere og smartere uansett størrelse og beliggenhet.

Har du spørsmål om løsningen eller webinaret, ikke nøl med å ta kontakt!

Eivind Eriksen

Salgskonsulent / +47 415 08 779

Er det noe annet du lurer på – ta kontakt med oss her: