VI SEES PÅ HOLDBAR 14.–16. FEBRUAR 2023

HOLDBAR 2023 er møteplassen for produksjon, emballering og håndtering av produkter og emballasje. Her får du en unik mulighet til å møte nøkkelpersoner i alle bransjer og segmenter innen mat- og emballasje – og det er god grunn til å glede seg. Nyheter innen fremtidige og bærekraftige løsninger vil være i fokus. HOLDBAR 2023 blir større enn noen gang tidligere og med temaene «produksjon i fokus», «emballasje og bærekraft» og «håndtering av avfall» vil dette bli en messe med mangfold og innovative løsninger – og Lexit er tilstede med et bredt sortiment og et brennende engasjement innenfor alle de aktuelle temaene .

Etter den store veksten i år og med Markem-Imaje med på laget gleder vi oss til å presentere et bredt utvalg smarte etikettløsninger og automatisert merkeutstyr! De store solide nyhetene på maskinfronten skal med, og vi viser siste modell av Delford, ELS, og Nobac i tillegg til kartongpakking med Jasa Sleever Solution. Produktene fra Markem-Imaje vil være blekkstråleskriver, voksskriver, folieskriver, etikett-applikator og pallemerker m.m.

Les mer om produktene nedenfor.

Etikettutstilling
Kom innom standen og se den store etikettutstillingen samt få en gjennomgang av ulike materialer og løsninger som kan effektivisere etiketteringen i bedriften din og samtidig øke produktenes synlighet i butikkhyllene.

Merking av F-pak med Delford

Det finnes mange ulike løsninger for F-pak merking. Vi leverer solide maskiner, fra store og kjente leverandører, som merker alle typer pakninger og størrelser. Enten det skal merkes på topp, bunn, i front eller på siden – vi tilpasser våre etikettmaskiner etter dine behov.

Merkeutstyr som printere, dispensere og applikatorer kan integreres i eksisterende linje og tilpasses alle typer pakkemaskiner.

Vi har også maskiner som veier og etiketterer produkter i fart – enten på topp, siden eller under. Alle våre maskiner er enkle å betjene og vedlikeholde. De kan integreres i overordnet IT-system.

Merking av D-pak med ELS

Vi leverer komplette maskiner med applikator, printer, høyde- og sidejustering, samt startfotocelle. Maskinene kan enten brukes som toppmerking, front/bak eller som sidemerking. Utstyret leveres både med og uten gulvstativ, tilpasset kundens komplette linje.

Maskinene har innebygd printer for realtime (siste variabel informasjon tilsendt) tiltrykk av tekster, logoer, løpende dato og strekkoder. Maskinen har nettverk og kan integreres med overordnet merkesystem.

Dette er en hundre prosent industriell løsning med fokus på driftssikkerhet og lang levetid, samtidig som den er meget enkel å betjene for operatørene. Printeren er meget servicevennlig og maskinene er CE-merket.

Produkt-, emballasje- og pallemerking (F, D og T-pak)

Med Markem-Imajes 2200-serie leveres et fleksibelt utvalg merkeløsninger som dekker alle nivåer innen produkt-, emballasje- og pallemerking – tilpasset alle GS1- kompatible løsninger.

NYHET! eTouch-S er et nytt og intelligent utskrifts- og påføringssystem med høy ytelse. Det er en game-changer for kunder som leter etter en løsning som er usedvanlig sikker, lynrask, ekstremt holdbar og enkel å betjene, samtidig som den reduserer nedetiden. 

Linerless/sleeves

Nobac fra Ravenwood
Lexit har lang erfaring og en unik kompetanse innen linerless konseptet. Med Nobac maskiner og egenproduserte etiketter kan vi ta ansvar for hele produktmerkingen. Nobac maskinene gjør det mulig å etikettere linerless labels. Maskinen er kompakt og PLS-styrt med integrasjon mot eksisterende produksjonslinjer.

Maskinen er meget driftssikker, enkel i bruk for operatørene og den har god tilgjengelighet for el-skap. Maskinen kan tilkobles printer og vekt for variabel informasjon. Hastighet opp til 100 enheter pr. minutt.

Standard etikettformat: lengde maks 500 mm og bredde/pakkehøyde maks 250 mm.

Kartongpakking

Jasa Sleever Solution – automatisering av pakkeprosessen

Denne maskinen er den perfekte allround-løsningen for alle kartonghylser med to eller tre sider (sleeves, sjaktel, hylse) og er primært designet for matprodusenter som har behov for en allsidig og fleksibel maskin.

Maskinen er bygget på en modulsammensetning som består av en inn- og utmatingsmodul (transportør) som sikrer enkel integrasjon i eksisterende produksjonslinje. Hjertet i maskinen er kassettenheten som er modulen der selve pakkingen foregår. Kassetten er tilpasset hvert enkelt kartongformat som gjør at bruker kan endre emne fra ett format til et annet i løpet av få minutter.

Jasa håndterer opptil 50 pakker i minuttet, har kort omstillingstid, et hygienisk design og er veldig enkel å betjene via et touchdisplay. Dette er en kompakt plug-and-play maskin som er PLS-styrt og kan enkelt integreres i enhver eksisterende emballasjelinje.

Utvidet portefølje med overtakelse av Markem-Imaje

Lexit tok tidligere i år over Markem-Imajes (MI) distribusjon av produkter og løsninger i Norge, Sverige og Danmark. Med dette har vi økt porteføljen vår med flere spennende kvalitetsprodukter som blekkstråleskrivere, voksskrivere, folieskrivere, etikett-applikatorer og pallemerkere. Noen av disse tar vi med oss til Holdbar.

Blekkstråleskriver 9750

Den industrielle blekkstråleskriveren 9750 er designet for mellomstore til tunge produksjonslinjer, og forenkler brukervennligheten, bidrar til bærekraft og forbedrer bekvemmeligheten gjennom digitalisering.

9750 leverer klare, tilpasningsdyktige og sporbare koder, inkludert 2D, QR-koder og DotCodes, som møter kundenes økende krav til synlighet i leverandørkjeden.

Blekkstråleskriveren printer koder med høy oppløsning 20 % raskere enn lignende skrivere. Jet Speed ​​Control justerer automatisk blekk- og skrivervariabler for å sikre dråpeplassering, kvalitet og kodekonsistens… hver gang, selv på de vanskeligste underlag.

Den robuste blekkstråleskrivere er utviklet, konstruert og kvalifisert utifra de mest moderne metodene, og gir teknologiforbedringer som maksimerer oppetiden, reduserer vedlikehold og forenkler den daglige driften.

industriprinter for ulike produkter

Voksskriver 5940G

5940 G setter standarden for kodingskvalitet, samsvar, operasjonell effektivitet og reduserte totale eierkostnader (TCO) med en bærekraftig løsning. Større gjennomstrømning og kompatible strekkoder, inkludert GS1-128-krav.

Piezo-blekkskriveren for drop-on-demand gir raskere avkastning på investeringen ved å øke produksjonsgjennomstrømningen samtidig som den lar produsenter forbedre forsyningskjedestyringen gjennom sporbarhet og merkevarebeskyttelse. Det er utskriftsintelligens over målet.

SmartLase C600

SmartLase® C600 CO2-laserkoderen leverer suveren kodekvalitet og mer kraft for høyhastighetsapplikasjoner, selv med økende kodekompleksitet for 1D- og 2D-koder, alt i en robust enhet som er enkel å integrere og lett å betjene.

  • Ren, lesbar og sporbar – selv ved de høyeste linjehastigheter og uansett produktgjennomstrømning.
  • Laserkodene er permanente og gir uutslettelige merker som beskytter mot forfalskning.
  • Ingen ekstra kostnader for forbruksvarer eller ekstern kjøling betyr at du får høyere linjeeffektivitet og lavere driftskostnader.
  • SmartLase C600 er ren, bærekraftig, kompatibel og praktisk talt vedlikeholdsfri.
  • Designet for de mest utfordrende produksjonsmiljøene, og leveres med IP55 sikkerhet på kontroller og skrivehode.

Etikettskriver 2200

2200-serien gir et fleksibelt utvalg av utskrifts- og etiketteringsløsninger, fra enkel boksmerking til høyhastighetsmerking foran på pakken eller merking på flere sider.

Merkemaskinen maksimerer effektivt oppetiden din og reduserer linjestopp og nedetid forbundet med mediebytte. 2200-serien skriver ut og påfører etiketter med flere typer applikatorer på opptil 125 pakker per minutt, uavhengig av kompleksiteten til koden. Den gir feilfri sporbarhet med kompatible ANSI-klasse A/B-koder, selv ved de høyeste påføringshastighetene.

Produksjonsgrensesnittet lar deg velge etikettene dine fra enten en lokal eller ekstern datakilde, slik at operatører kan visualisere produksjonsdataen via en stor fargeskjerm.

SmartDate X65

SmartDate X65 er ideell for ultrarask, høyoppløselig koding på fleksibel filmemballasje. Designet for direkte integrering i tungt utstyr som kjører krevende applikasjoner. 
 

SmartDate X65s utskriftshastighet kan stilles inn fra 10 mm til 1800 mm per sekund eller for opptil 455 utskriftspakker per minutt ved 300 dpi. En kombinert skriver som kan tilby periodevis eller kontinuerlig konfigurasjon i ett system.

En unik bevegelses-funksjon sikrer at en kode fullføres etter uplanlagte linjestopp, noe som sikrer samsvar og produktsporbarhet. Det valgfrie SmartDate Detect-Plus-systemet sjekker tilstedeværelsen, posisjonen og kvaliteten til koden direkte på en produsert pakke, og viser sanntidsinformasjon på brukergrensesnittet.

Totalkundekonseptet

Konseptet for deg som ønsker en forutsigbar arbeidsflyt innen etiketter, emballasje og merkeløsninger. Konseptet bygger på en gjensidig forpliktelse innen minimum to av våre produktområder. 

Avtalen sikrer langsiktighet og forutsigbarhet, og gir ditt selskap tilgang til et bredt spekter av ressurser og fordeler. Dere får én leverandør å forholde dere til, og en trygghet om at Lexit tar ansvar for hele prosessen – både drift og funksjonalitet.