Etikettruller med hvite etiketter uten trykk

UTRYKTE ETIKETTER / NØYTRALE

Vi produserer og lagerfører et bredt sortiment av nøytrale etiketter hvor bruker selv printer ønsket informasjon enten ved hjelp av et fargebånd/thermotransfer bånd montert i printeren eller med en direkte thermoprinter hvor trykket printes ved hjelp av varmefriksjoner (etikettmaterialer med termosjikte i papiret). Bruksområdene er ofte etiketter for kartongmerking (D-pakk/T-pakk) samt lager og logistikk.

Vi lagerfører formater etter definerte standarder for det skandinaviske markedet.

Service og support

Lexit har en veldrevet og effektiv service- og supportavdeling som yter telefonsupport, gjør service på produkter inne på eget serviceverksted eller bistår kunder på deres lokasjon. Dersom din bedrift har virksomhetskritisk utstyr i drift har vi også mulighet for å utføre preventivt vedlikehold. Vår service- og supportavdeling består av en serviceinnstilt koordinator og flere dyktige sertifiserte serviceteknikere.

Eie, leie & as-a-service

Vi vil hjelpe våre kunder med å oppnå en mer effektiv drift. Våre løsninger kan kreve investeringer i industriell hardware, merkeutstyr eller annet. Hvis ønskelig, kan vi bidra med finansieringsløsninger både i form av kun leie/leasing, leie kombinert med en SLA/serviceavtale, og også integrerte as-a-service avtaler som kan inkludere software-komponentene i løsningene. Ta kontakt, så hjelper vi deg med vurderingen av den beste løsningen for dine behov.