UTEGÅENDE SALG OG SERVICE

Lexit har utviklet en app med tilhørende integrasjoner der utegående selgere enkelt kan registrere ordre på en mobil enhet. Løsningen støtter både ordre som sendes inn til plukking og direktesalg der varen leveres direkte fra selger til kunde. Appen er også tilpasset for å kunne brukes som en bestillingsapp. Lexits kunder kan altså lansere en egen kundebestillingsapp under eget merkenavn i App Store og Play Store og be sine kunder laste ned appen og bestille varer på en effektiv måte.

To mobiltelefoner foran bilde av blandebatterier i en butikk

Pris og sortiment

Løsningen har støtte for sortimentsstyring, prismatriser og kundesegmentering. Dette kan skapes direkte i vårt back-end system eller importeres fra økonomisystemet i din bedrift.

Signatur og ordrebekreftelse

Du kan selv velge om du ønsker at kunden skal signere ordren før den sendes inn til videre behandling. Ordrebekreftelse kan også sendes til kunde og andre mottakere så snart ordren er mottatt.

Salg av næringsmidler

LexSales støtter salg av næringsmidler. Du kan skanne GS1-128 koder, og løsningen lager sporingsinformasjonen i databasen så du har full kontroll på hva som er solgt av batcher og holdbarheter. Disse sporingsdataene kan også brukes i en spesifisert pakkseddel til kunden som mottar varene.

Lagerstatus

Selger appen er koblet opp imot FactoryTalk WMS, som gjør det mulig å få lagerstatus i sanntid ut i appen. Du kan også opprette ditt eget lagersted som du kan selge varer fra, hvis du har eget varelager i bilen eller annet utsalgssted.

Bestillingsapp

Med bestillingsapp har du mulighet til å lansere din egen brandede kundebestillingsapp i App Store og Play Store, under eget merkenavn. La kundene dine laste ned appen og begynne å bestille varene dine. Du styrer selv hvilke varer og kundenummer hver enkelt bruker av appen har tilgang til, og du får ordrene direkte inn i ditt økonomisystem.

To mobiltelefoner foran bilde av hylle med rørdeler i en butikk

Service og support

Lexit har en veldrevet og effektiv service- og supportavdeling som yter telefonsupport, gjør service på produkter inne på eget serviceverksted eller bistår kunder på deres lokasjon. Dersom din bedrift har virksomhetskritisk utstyr i drift har vi også mulighet for å utføre preventivt vedlikehold. Vår service- og supportavdeling består av en serviceinnstilt koordinator og flere dyktige sertifiserte serviceteknikere.

Eie, leie & as-a-service

Vi vil hjelpe våre kunder med å oppnå en mer effektiv drift. Våre løsninger kan kreve investeringer i industriell hardware, merkeutstyr eller annet. Hvis ønskelig, kan vi bidra med finansieringsløsninger både i form av kun leie/leasing, leie kombinert med en SLA/serviceavtale, og også integrerte as-a-service avtaler som kan inkludere software-komponentene i løsningene. Ta kontakt, så hjelper vi deg med vurderingen av den beste løsningen for dine behov.

ANDRE Kundereferanser