Trykte etiketter

Etiketter var tidligere kun en informasjonsbærer, men har utviklet seg til å bli en viktig markedsføringskanal med forskjellige funksjoner og formål.

Vi har en produksjon tilpasset alle typer etiketter, alt fra små opplag som produseres digitalt til store serier og etikett porteføljer for tradisjonell produksjon. Dette kombinert med en etterbehandlingsavdeling som håndterer alle typer lakk (matt, blank, spot, printbar), laminering, metalliserte emner/foliepreg (cold foil), variabel data, speilvendt trykk (CMYK) og limside trykk (baksidetrykk inntil 2 farger) har vi alle muligheter i eget hus. Vi produserer etiketter i alle farger og fasonger med og uten lim.

Ølbokser med forskjellige etiketter

Service og support

Lexit har en veldrevet og effektiv service- og supportavdeling som yter telefonsupport, gjør service på produkter inne på eget serviceverksted eller bistår kunder på deres lokasjon. Dersom din bedrift har virksomhetskritisk utstyr i drift har vi også mulighet for å utføre preventivt vedlikehold. Vår service- og supportavdeling består av en serviceinnstilt koordinator og flere dyktige sertifiserte serviceteknikere.

Eie, leie & as-a-service

Vi vil hjelpe våre kunder med å oppnå en mer effektiv drift. Våre løsninger kan kreve investeringer i industriell hardware, merkeutstyr eller annet. Hvis ønskelig, kan vi bidra med finansieringsløsninger både i form av kun leie/leasing, leie kombinert med en SLA/serviceavtale, og også integrerte as-a-service avtaler som kan inkludere software-komponentene i løsningene. Ta kontakt, så hjelper vi deg med vurderingen av den beste løsningen for dine behov.