TOUCHSKJERMER

De fleste leverandører av POS- og butikkdataløsninger benytter i dag touchfunksjonalitet i sine løsninger. Etter smarttelefonenes inntog er det nå intuitivt å peke på en skjerm for å utføre en operasjon. Tradisjonelt har ikke touchskjermer hatt en formfaktor som gjør at de tar seg bra ut ved salgspunktet, men med den nye generasjonen skjermer er ikke dette lenger tema. 

Robuste og stabile

Touchskjermer (også kalt berøringsskjermer) fra Lexit er laget med aluminiumschassis, noe som gjør at de er både robuste, mer stabile og varer lenger. Estetikken er også kraftig forbedret og gjør at de nå passer like godt inn ute på kundeflaten som i kassepunktet.

Våre touchskjermer leveres med forskjellige typer touch-teknologier og er tilgjengelig i størrelser fra 10” til 50”.

PRODUSENTER

Service og support

Lexit har en veldrevet og effektiv service- og supportavdeling som yter telefonsupport, gjør service på produkter inne på eget serviceverksted eller bistår kunder på deres lokasjon. Dersom din bedrift har virksomhetskritisk utstyr i drift har vi også mulighet for å utføre preventivt vedlikehold. Vår service- og supportavdeling består av en serviceinnstilt koordinator og flere dyktige sertifiserte serviceteknikere.

Eie, leie & as-a-service

Vi vil hjelpe våre kunder med å oppnå en mer effektiv drift. Våre løsninger kan kreve investeringer i industriell hardware, merkeutstyr eller annet. Hvis ønskelig, kan vi bidra med finansieringsløsninger både i form av kun leie/leasing, leie kombinert med en SLA/serviceavtale, og også integrerte as-a-service avtaler som kan inkludere software-komponentene i løsningene. Ta kontakt, så hjelper vi deg med vurderingen av den beste løsningen for dine behov.

NOEN AV VÅRE Kundereferanser