TILLEGGSUTSTYR

Alle våre pakkeløsninger kan suppleres med forskjellig tilleggsutstyr. Det kan være produkter som kasseskuffer i forskjellige størrelser, NFC lesere, minitastaturer, kundedisplay og kundevendte skjermer. De fleste av disse produktene er lagerført lokalt.

Vi har også høy kompetanse i å konfigurere utstyret slik at det fungerer optimalt i kundens løsning. Samtidig er vi også behjelpelig med å låne ut utstyr i en testfase, slik at kunden skal være sikker på at løsningen fungerer som forventet.

Hva kan vi hjelpe deg med?

• Kasseskuffer

• NFC lesere

• Minitastatur

• Kundedisplay

• Kundevendte skjermer

Service og support

Lexit har en veldrevet og effektiv service- og supportavdeling som yter telefonsupport, gjør service på produkter inne på eget serviceverksted eller bistår kunder på deres lokasjon. Dersom din bedrift har virksomhetskritisk utstyr i drift har vi også mulighet for å utføre preventivt vedlikehold. Vår service- og supportavdeling består av en serviceinnstilt koordinator og flere dyktige sertifiserte serviceteknikere.

Eie, leie & as-a-service

Vi vil hjelpe våre kunder med å oppnå en mer effektiv drift. Våre løsninger kan kreve investeringer i industriell hardware, merkeutstyr eller annet. Hvis ønskelig, kan vi bidra med finansieringsløsninger både i form av kun leie/leasing, leie kombinert med en SLA/serviceavtale, og også integrerte as-a-service avtaler som kan inkludere software-komponentene i løsningene. Ta kontakt, så hjelper vi deg med vurderingen av den beste løsningen for dine behov.

ANDRE Kundereferanser