tenk enkel, kostnadseffektiv og miljøvennlig produktmerking – og ta servicen selv om du vil

Merking er ofte en avgjørende del av virksomheten, hvor forstyrrelser kan føre til nedetid i hele produksjonslinjen. Ved å oppgradere maskinparken med en moderne og bærekraftig blekkstråleskriver reduserer du risikoen for uønskede – og unødvendige – kostnader, og sparer samtidig både miljøet og operatørene i bedriften din.

Blekkstråleskriveren Markem-Imaje 9330 er ekstremt enkel å bruke og gir lav TCO. Du kan også enkelt og raskt (6 minutter) bytte servicemoduler selv dersom du ønsker det – noe som reduserer behovet for forbruksvarer og kan planlegges tidsmessig når det passer i produksjonen. 

Oppgrader til 9330 og få en pålitelig, robust og brukervennlig blekkstråleskriver som gir høykvalitets produktmerking. En allsidig blekkskriver som vokser med bedriften din.

KAMPANJETILBUD en begrenset periode – benytt anledningen nå! Kontakt oss for din rabatterte pris i dag.

Noen av fordelene med 9330

  • Enkel å installere
  • Brukervennlig – enkelt å skifte moduler selv dersom du ønsker det
  • Kostnadseffektiv – lav total eierkostnad (TCO) Additivforbruk redusert med opptil 50 %
  • Skarp og holdbar koding uansett emballasjetype (plast, papp, metall, folie, papir, glass etc.)
  • Miljøvennlig (MEK-fritt) blekk
  • 5 års garanti

Vi har lang erfaring og høy ekspertise på produktmerking og vil gjerne fortelle deg mer om fordelene, og hvordan våre merkeløsninger kan effektivisere din produksjon. 

Service & support

Benytt muligheten til å kombinere den nye blekkskriveren med en av våre serviceavtaler. Den viktigste faktoren for driftssikker produksjon er forebyggende vedlikehold, med planlagte servicebesøk.

– Vi passer på at produksjonen din ikke stopper opp.

Leie eller lease

Vi tilbyr skreddersydde finansieringsløsninger, avhengig av hvordan produksjon og driftstid ser ut i din virksomhet. Finansiering av printere kan med fordel kombineres med en av våre serviceavtaler.

– Du får en trygg og kvalitetssikret helhetsløsning.

Benytt deg av tilbudet og sikre produksjonen din!