INDUSTRIELL KODING OG MERKING

Vi løser daglig kundenes utfordringer ved å forenkle arbeidsprosesser og effektivisere rutiner, og det med stort engasjement fra våre dyktige medarbeidere. En stor del av kundene våre befinner seg i næringsmiddelbransjen, og hovedfokus for oss er å skreddersy merke- og pakkeløsninger som gir en smidig produksjonslinjene hos kunden hele veien fra tilpassede maskiner til produksjon og påsetting av ulike etiketter.

Portrettbilde

Thomas Karlsen | Salgsingeniør Koding & merking

SALG MERKEUTSTYR

Hvilke arbeidsoppgaver har du?
Jeg jobber med salg av merkeutstyr. Jeg har base i Trondheim, men jobber i et salgsteam med prosjekter over hele landet, og noe i Sverige. Vi hjelper kunden med å finne den beste og mest effektive måten å merke sine produkter på. For eksempel å automatisere etikettprosessen og datomerking.

Hva må man være god på for å jobbe i din avdeling?
Teknisk interesse er en stor fordel, samt å være sosial og ikke redd for å møte mennesker. Det er viktig å kunne samarbeide godt med kollegaer, diskutere kundens utfordringer og ønsker for å finne løsninger på disse. Man må også være løsningsorientert.

Hvilke oppgaver er mest spennende?
Jeg synes det er spennende å hjelpe kunden med å velge de riktige og mest lønnsomme løsningene. Være med i et prosjekt fra starten av og gi kunden råd og tips om hvilken type løsninger som er best for dem. Jeg liker å følge et prosjektet fra starten av og helt til sluttproduktet er i butikken.

Hvorfor skal man søke jobb hos Lexit?
Lexit er en spennende og trygg arbeidsplass, der ingen dager er like. Her får vi jobbe med mennesker både internt og eksternt. I min avdeling lærer vi hvordan en produksjonsbedrift fungerer, og hvordan den kan automatiseres til å bli mer effektiv. Det er store utviklingsmuligheter for de som ønsker og har ambisjoner i Lexit.

Portrettbilde

Annett Malmo | Forretningsutvikling Koding & Merking

FORRETNINGSUTVIKLING

Hvilke arbeidsoppgaver har du?
Jeg har en varierende arbeidshverdag med mange forskjellige arbeidsoppgaver – alt fra leverandørkontakt til kundeoppfølging, prosjektgjennomføring og forretningsutvikling. Dette er kontinuerlig arbeid for hele tiden å sikre at vi har den produktsammensetningen våre kunder har behov for, samtidig som vi hele tiden etterstreber å ligge i forkant av hva markedet ønsker og våre konkurrenter tilbyr. Mine primæroppgaver er å legge til rette for effektiv arbeidsflyt, optimal produkttilgjengelighet samt sørge for at salgsapparatet vårt skal ha et innovativt og bredt produktsortiment å tilby våre kunder.

Hva må man være god på for å jobbe i din avdeling?
Det er en fordel med en interesse for emballasje-faget og forståelse for produksjon og pakkeprosesser (produktmerking). Du må like å jobbe i tverrfaglige team (samarbeid/teamorientert). Du bør ha gode kommunikasjonsevner og være flink til å bygge samarbeidsrelasjoner både internt og eksternt. Egenskaper å foretrekke: målbevisst, tillitsskapende, ryddig og strukturert.

Hvilke oppgaver er mest spennende?
Jeg synes det er veldig tilfredsstillende når vi oppnår de målsettingene vi setter oss – om det er en ny kunde, et nytt agentur, utvikling av en ny produktløsning eller forbedringsendring internt. Uavhengig av målsettingen/arbeidsoppgaven så er den beste følelsen når vi oppnår gode resultater i fellesskap.

Hvorfor skal man søke jobb hos Lexit?
Lexit Group er en trygg arbeidsplass med et godt kollegialt miljø. Et fremtidsrettet selskap med store vekstambisjoner. Det er opp til hver enkelt i firmaet å forme/legge til rette for egen arbeidshverdag. Her finnes det store utviklingsmuligheter for den som er villig til å stå på og ta ansvar.

Ørjan Saur | Servicetekniker

LEVERANSE OG SERVICE

Hvilke arbeidsoppgaver har du?
Arbeidshverdagen inneholder en bred variasjon av oppgaver, med en kombinasjon av IT, mekanikk og elektronikk. De mest hyppige arbeidsoppgavene er nok installasjon og service av utstyr til næringsmiddelindustrien. I tillegg er det en god del telefonsupport og fjernhjelp.

Hva må man være god på for å jobbe i din avdeling?
For å lykkes i vår avdeling er det viktig å ha god teknisk forståelse og i tillegg være løsningsorientert. Evnen til å se utfordringene fra kundens perspektiv er også viktig for å optimalisere utstyret etter deres behov.

Hvilke oppgaver er mest spennende?
Den mest spennende delen av jobben er nok installasjon av nytt utstyr. Dette gir ofte anledning til å utfordre og utvikle ferdighetene, spesielt når uforutsette hindringer oppstår. Ingen installasjoner er like, og tilpasninger og modifikasjoner underveis gir rom for å utfolde kreativiteten.

Hvorfor skal man søke jobb hos Lexit?
Våre trivelige kolleger og gode arbeidsmiljø er en god grunn, sammen med det å få muligheten utvikle seg selv underveis.