DATAFANGST OG DIGITALISERING

Våre løsninger er typisk en kombinasjon av software, merking, hardware og service tilpasset bransje og bruksområde. Fagområder inkluderer blant annet RFID, datafangst, industriell IoT, device management, POS/retail og merkeløsninger.

Eivind Eriksen | Key Account Manager

SALG DATAFANGST OG DIGITALISERING

Hvilke arbeidsoppgaver har du?
Mine arbeidsoppgaver går ut på salg av sofware og hardware produkter – som til sammen utgjør det vi kaller løsningssalg. Oppgaven min er i stor grad å avdekke behov hos kunden som de kanskje ikke er oppmerksom på selv, men som kan hjelpe dem videre på veien i form av reduserte kostnader og økt effektivitet.
Mye av mitt virke dreier seg om å være en god teknologipartner for kunden gjennom hele verdikjeden.

Hva må man være god på for å jobbe i din avdeling?
Innenfor løsningssalg må du være løsningsorientert og lysten på utvikling både hos Lexit og hos kunden. Herunder er det veldig viktig å bygge opp gode og solide relasjoner slik at vi kan opptre som en trygg og pålitelig sparringspartner.

Hvilke oppgaver er mest spennende?
Å kunne være med på digitaliseringsreisen sammen med kunden er alltid spennende. Det å ha en visjon og et mål, som vi sammen når og setter i drift, er veldig givende.

Hvorfor skal man søke jobb hos Lexit?
I Lexit får du muligheten til å utvikle deg i takt med markedet og ny teknologi som er i anmarsj. Du får også jobbe med mange spennende merkenavn og kunder både nasjonalt og nordisk – hvor hovedfokuset alltid vil være å finne best mulig løsning for kunden.

Portrettbilde

Harald Berntsen | Utvikling software

SOFTWAREUTVIKLING

Hvilke arbeidsoppgaver har du?
Jeg jobber med utvikling og har personalansvar for utviklerne.

Hva må man være god på for å jobbe i din avdeling?
Det er en fordel å være genuint opptatt av programmering og design av software. De som blir gode i dette er ofte veldig interesserte i å utvikle seg, og lære seg nye ting i programmeringsspråk og biblioteker. Enkelte sitter på kvelden og lærer seg det nye som kommer. I tillegg er det en fordel å kunne samarbeide med sine kollegaer og dele ting man kan eller har lært seg.

Hvilke oppgaver er mest spennende?
Det mest spennende er når vi skal utvikle nye produkter og følelsen av å skape noe er sterk. Hvor vi lager noe nytt som mange mennesker og kunder vil ha stor nytta av å bruke. Det samme gjelder når vi utvider eksisterende løsninger til å inneholde nye funksjoner som forbedrer løsningen radikalt.

Hvorfor skal man søke jobb hos Lexit?
Hvis du liker et faglig sterkt miljø hvor det er korte beslutningslinjer og frihet under ansvar. Et sted hvor du designer, utvikler og lager programvare hver dag. Hvor det er et lite og uformelt miljø hvor du er tilstede og blir sett og hørt. Hvis du liker å utvikle webløsninger på frontend, backend eller utvikle mobile løsninger for Android eller IOS basert på Xamarin-plattformen. Hvis du liker å utvikle hardware-nære løsninger som kommuniserer med interne eller eksterne enheter, eller datafangst og IoT.

Christian Nilsen | Servicetekniker

LEVERANSE OG SERVICE

Hvilke arbeidsoppgaver har du?
Jeg jobber primært med oppsett og service på datafangst-løsningene våre ut mot kunder. I tillegg er det endel support over telefon og e-post.

Hva må man være god på for å jobbe i din avdeling?
Man må være teknisk anlagt, og være flink til å prøve selv. Det er også nødvendig å være komfortabel med å prate med kunder.

Hvilke oppgaver er mest spennende?
Å sette sammen de forskjellige løsningene vi leverer til et totalt produkt og se det i bruk.

Hvorfor skal man søke jobb hos Lexit?
Hvis du ønsker en variert hverdag med høy læringskurve, så passer du godt inn her.