ADMINISTRASJONEN

Vi tror på et kreativt samarbeid og faglig frihet hos den enkelte for å skape et dynamisk arbeidsmiljø – og alt med fokus på kundene våre. Det er så enkelt som at lykkes kunden, lykkes vi. Og det gjør vi sammen, på tvers av avdelingene våre. Vi ser derfor etter lagspillere med et åpent sinn og spennende kunnskap og erfaring i bagasjen som vil bli med oss videre i utviklingen av både nåværende og nye løsninger.

Share on facebook
Share on linkedin
Portrettbilde

Tone H.M. Sagen | Markedsansvarlig

FELLESFUNKSJONER

Hvilke funksjoner finnes i administrasjonen?
Av fellesfunksjoner hos oss finner du både økonomi, innkjøp, marked, lager og kundesenter.

Hva må man være god på for å jobbe med fellesfunksjonene?
Vi har et miljø med mange fagområder, så hos oss er det viktig å være raskt på ballen, kunne omstille seg fort og håndtere flere ulike problemstillinger samtidig. Du må ha kunden i fokus og tåle høyt tempo samt være god på å samarbeide i team og på tvers av avdelinger. Jobbene krever god teknologisk innsikt og erfaring med spesialprogrammer innen hvert fagfelt.

Hvorfor skal man søke jobb hos Lexit Group?
Kunne du tenke deg å jobbe i et konsern med stor faglig bredde som satser på fremtidens løsninger og har et brennende ønske om å løse kundenes utfordringer og behov? Hvis svaret på dette er JA, og du i tillegg liker å jobbe i et hyggelig miljø med et mangfold av flinke folk som er glad i jobben sin… ja, da er Lexit Group et sted for deg!

CEO – LEXIT GROUP KONSERN

Sjur Skjæveland

Skjæveland har vært CEO for Lexit-konsernet siden august 2019. Før han tok over ledelsen av Lexit, var Skjæveland leder for strategi og forretningsutvikling i Orkla Confectionery & Snacks, et av forretningsområdene i Orkla-konsernet. Han har bred internasjonal erfaring fra ulike leder-, rådgiver- og styreroller innen merkevarer, næringsmidler, media, teknologi og management consulting fra blant annet Schibsted og Bain & Co. Skjæveland har en mastergrad i internasjonal business fra Columbia University i New York, samt en bachelor fra Universitet i Oslo i tillegg til å ha gjennomført executive utdanning med IMD.

Mr. Skjæveland has been CEO of Lexit Group since august 2019. Before Lexit, he was Head of Strategy and Business Development at Orkla Confectionery & Snacks, a division of the Orkla Group, the leading FMCG-company in the Nordics. Prior experience includes leadership roles at Schibsted and Bain & Co. He has extensive international experience from different leadership, advisory and board positions in FMCG, media, technology and management consulting. He holds a Master Degree in International Finance and Business from Columbia University in NYC and a Bachelor Degree from the University of Oslo.