ADMINISTRASJONEN

Vi tror på et kreativt samarbeid og faglig frihet hos den enkelte for å skape et dynamisk arbeidsmiljø – og alt med fokus på kundene våre. Det er så enkelt som at lykkes kunden, lykkes vi. Og det gjør vi sammen, på tvers av avdelingene våre. Vi ser derfor etter lagspillere med et åpent sinn og spennende kunnskap og erfaring i bagasjen som vil bli med oss videre i utviklingen av både nåværende og nye løsninger.

Portrettbilde

Tone H.M. Sagen | Marked & Media

FELLESFUNKSJONER

Hvilke funksjoner finnes i administrasjonen?
Av fellesfunksjoner hos oss finner du både økonomi, innkjøp, marked, lager og kundesenter.

Hva må man være god på for å jobbe med fellesfunksjonene?
Vi har et miljø med mange fagområder, så hos oss er det viktig å være raskt på ballen, kunne omstille seg fort og håndtere flere ulike problemstillinger samtidig. Du må ha kunden i fokus og tåle høyt tempo samt være god på å samarbeide i team og på tvers av avdelinger. Jobbene krever god teknologisk innsikt og erfaring med spesialprogrammer innen hvert fagfelt.

Hvorfor skal man søke jobb hos Lexit?
Kunne du tenke deg å jobbe i et konsern med stor faglig bredde som satser på fremtidens løsninger og har et brennende ønske om å løse kundenes utfordringer og behov? Hvis svaret på dette er JA, og du i tillegg liker å jobbe i et hyggelig miljø med et mangfold av flinke folk som er glad i jobben sin… ja, da er Lexit et sted for deg!