SKYBASERT PRINTKØ

Aldri har det vært enklere å håndtere etikettskriverne på lageret, i produksjonen eller på kontoret. Med LexCloudPrint, kan du enkelt sende dataene du ønsker å skrive ut fra ditt ERP system, WMS system eller andre systemer, så fletter vi det inn i et design tilpasset dine ønsker og din etikettprinter. Vi støtter alle kjente merkenavn, noe som gjør at du kan bruke ett og samme system for å håndtere alle etikettutskrifter i din organisasjon. Alt logges så du har full kontroll på resultatet av utskriftene.

Etikettdesign

Via vårt meget brukervennlige webbaserte designverktøy designer du etikettene dine selv. Du velger hvilke felter som er variable, og hvilke som er faste. De variable dataene vil da fylles inn når vi mottar data fra systemet du ønsker å skrive ut fra.

Designverktøyet lagrer alle etikettene i en sentral database, så du alltid har kontroll på de forskjellige variantene du har laget. Designverktøyet støtter de fleste printerspråk som for eksempel Finterprint, ZPL og DPL.

Overvåking

Med LexCloudPrint overvåker du etikettskriverne dine 24/7. Du ser om skriverne er online, hvilken firmware-versjon de kjører, hvilke printjobber som er kjørt og hvilke feilmeldinger de har og har hatt. Du kan også få varsel om en printjobb feiler eller en printer blir offline.

Forskjellige printere

Skybasert print og LexOnline

Ser du etter LexOnline? CloudPrint er vår skybaserte løsning for design og utskrift av egendesignede etiketter på tvers av mange printere – LexOnline er vår tradisjonelle løsning for det samme. Ta kontakt for mer informasjon om egen design og utskrift av etiketter uavhengig av printerprodusent.

Service og support

Lexit har en veldrevet og effektiv service- og supportavdeling som yter telefonsupport, gjør service på produkter inne på eget serviceverksted eller bistår kunder på deres lokasjon. Dersom din bedrift har virksomhetskritisk utstyr i drift har vi også mulighet for å utføre preventivt vedlikehold. Vår service- og supportavdeling består av en serviceinnstilt koordinator og flere dyktige sertifiserte serviceteknikere.

Eie, leie & as-a-service

Vi vil hjelpe våre kunder med å oppnå en mer effektiv drift. Våre løsninger kan kreve investeringer i industriell hardware, merkeutstyr eller annet. Hvis ønskelig, kan vi bidra med finansieringsløsninger både i form av kun leie/leasing, leie kombinert med en SLA/serviceavtale, og også integrerte as-a-service avtaler som kan inkludere software-komponentene i løsningene. Ta kontakt, så hjelper vi deg med vurderingen av den beste løsningen for dine behov.