En mann som prater i telefon stående med ryggen til

ORDRE OG BESTILLING

Med våre løsninger for ordre og bestilling, kan du enkelt digitalisere måten du selger og kjøper varer på. Alt er skybasert, så du kan komme komme raskt i gang uten store investeringskostnader og krav til lokal infrastruktur.

To mobiltelefoner foran et illulstrerende bilde

Salgsordre fra flere kanaler

Registrer salg fra flere kanaler med våre apper og webløsninger. La inneselgerne dine registrere ordre effektivt via vårt webbaserte grensesnitt for ordreregistrering. Løsningen er tilgjengelig på alle plattformer via en nettleser.

Har du utegående selgere, kan de bruke mobiltelefon eller håndterminal for registrering av ordre mens de er på farten. Kunderegister, vareregister, priser og sortiment lastes ned i appen og ordrene kan deretter registreres og sendes direkte inn i forretningssystemet.
Varer kan også selges og leveres direkte fra eget lager dersom selgeren har varer i bilen.

Ønsker du at kundene skal bruke appen din for å bestille varer, så kan du benytte deg av vår løsning for kundebestilling. Løsningen kan brandes med din logo og ditt firmanavn for så å publiseres i Google Play og App Store.

Vår løsning for kundebestilling kan brandes med din logo og ditt firmanavn for så å publiseres i Google Play og App Store.

Service og support

Lexit har en veldrevet og effektiv service- og supportavdeling som yter telefonsupport, gjør service på produkter inne på eget serviceverksted eller bistår kunder på deres lokasjon. Dersom din bedrift har virksomhetskritisk utstyr i drift har vi også mulighet for å utføre preventivt vedlikehold. Vår service- og supportavdeling består av en serviceinnstilt koordinator og flere dyktige sertifiserte serviceteknikere.

Eie, leie & as-a-service

Vi vil hjelpe våre kunder med å oppnå en mer effektiv drift. Våre løsninger kan kreve investeringer i industriell hardware, merkeutstyr eller annet. Hvis ønskelig, kan vi bidra med finansieringsløsninger både i form av kun leie/leasing, leie kombinert med en SLA/serviceavtale, og også integrerte as-a-service avtaler som kan inkludere software-komponentene i løsningene. Ta kontakt, så hjelper vi deg med vurderingen av den beste løsningen for dine behov.

ANDRE Kundereferanser