Maskiner i et produksjonsanlegg

LEXIT SENTRALT MERKESYSTEM

Med Lexit Sentralt merkesystem kobler vi kundens eksisterende virksomhet, produksjon og automatisering. Den sanne kraften i Sentralt merkesystem ligger i dens evne til å være fleksibel, skalerbar og all informasjon om produkter, layout og skrive konfigurasjoner. 

Etikettlayout

Det kan legges til tekstlinjer, tekstbokser, symboler, strekkoder, linjer og bokser. Sammen med layoutbak-grunnen, som kan legges automatisk inn i databasen via Lexit One, blir dette det ultimate verktøyet for planlegging og ferdiggjøring. Emballasjebildet kan også hentes opp i systemet og det ferdige produktet med etikett vises da ved starten av produksjonslinjen og det kan tilknyttes PDF- manualer med operatør beskrivelser.

Full kontroll i produksjonen

Enten du administrerer ett eller flere anlegg, er driftseffektivitet grunnleggende for den suksessen virksomheten din oppnår. Kunder leter etter spesialtilpassede produkter som fører til kortere justeringer og ledetider, samtidig som produksjonen er under press for å optimalisere produksjonsflyten, produsere effektivt til masseproduksjonskostnader, fullføre dataanalyse og ha riktig informasjon skrevet ut for å gi full skala forsyningskjede sporbarhet.

Sentralt merkesystem er en brukervennlig, pålitelig plattform designet for vekst med tydelige tekniske, økonomiske og driftsmessige fordeler – den gir deg full kontroll i produksjonen.

Flasker som kjøres på bånd i et industrilokale og en industri-pc foran

Fleksibelt og skalerbart

Produksjonsanlegg har forskjellige systemer, automatisering og utstyr for å drive produksjon fra forskjellige leverandører. Sentralt merkesystem kan enkelt tilpasses for å imøtekomme forskjellige typer behov, integrere dagens landskap og koble til virksomhet, produksjon og automatisering. Det er tydelige fordeler med fleksibel og tilkoblet produksjon, slik som å gjøre datamengder til handling, produktsporbarhet og visualiseringer for dashboards.

Med Sentralt merkesystem som et fleksibelt og skalerbart kommunikasjonssenter fremtidssikrer du bedriften din og tar produksjonen til neste nivå.

  • Åpen standard programvare (MSSQL, .NET, C#, ANGULAR m.fl).
  • Integrasjon med tredjedelsleverandører slik som SCADA, MES, WMS, og ERP.
  • Støtter GS1 standarder.

Full kontroll gjennom verdikjeden

Alt vårt arbeid fokuserer på å forberede kundene våre for fremtiden best mulig ved å mestre øyeblikket. Vi lover kundene våre full kontroll gjennom verdikjeden, muligheten til å reagere raskt, skalerbarheten til å forbli konkurrerende og å ha fleksibilitet til å møte de tøffeste utfordringene.

Service og support

Lexit har en veldrevet og effektiv service- og supportavdeling som yter telefonsupport, gjør service på produkter inne på eget serviceverksted eller bistår kunder på deres lokasjon. Dersom din bedrift har virksomhetskritisk utstyr i drift har vi også mulighet for å utføre preventivt vedlikehold. Vår service- og supportavdeling består av en serviceinnstilt koordinator og flere dyktige sertifiserte serviceteknikere.

Eie, leie & as-a-service

Vi vil hjelpe våre kunder med å oppnå en mer effektiv drift. Våre løsninger kan kreve investeringer i industriell hardware, merkeutstyr eller annet. Hvis ønskelig, kan vi bidra med finansieringsløsninger både i form av kun leie/leasing, leie kombinert med en SLA/serviceavtale, og også integrerte as-a-service avtaler som kan inkludere software-komponentene i løsningene. Ta kontakt, så hjelper vi deg med vurderingen av den beste løsningen for dine behov.