SAMFERDSEL

Samferdselssektoren er en svært viktig og interessant kundegruppe for Lexit – og har vært det i mange år. Den stadige digitaliseringen krever kvalitetsriktig og tilpasset utstyr, noe vi sammen med våre partnere etterhvert har fått god erfaring med å levere. Entur som eksempel, en av de største aktørene i bransjen, bruker utstyr fra Lexit i sin billettløsning på alle tog i Norge.

Felles for alle aktørene i denne bransjen er at de stiller strenge krav både til oss som organisasjon og til utstyret vi leverer. Togselskapene jobber døgnet rundt – og utstyret er i bruk til enhver tid. Det samme gjelder flyselskapene. Resultatene viser at både Lexit og utstyret innfrir, og som oftest ved at alle parter i prosjektet bidrar aktivt gjennom hele prosessen. Erfaringen viser at god teknisk kompetanse har gitt suksess, ikke bare i levering av de offentlige kontraktene men også ut mot de mange andre kundene vi har. Kompetanse og kapasitet er vår prioritet og spydspiss i alle sektorer – både offentlig og privat.

Service og support

Lexit har en veldrevet og effektiv service- og supportavdeling som yter telefonsupport, gjør service på produkter inne på eget serviceverksted eller bistår kunder på deres lokasjon. Dersom din bedrift har virksomhetskritisk utstyr i drift har vi også mulighet for å utføre preventivt vedlikehold. Vår service- og supportavdeling består av en serviceinnstilt koordinator og flere dyktige sertifiserte serviceteknikere.

Eie, leie & as-a-service

Vi vil hjelpe våre kunder med å oppnå en mer effektiv drift. Våre løsninger kan kreve investeringer i industriell hardware, merkeutstyr eller annet. Hvis ønskelig, kan vi bidra med finansieringsløsninger både i form av kun leie/leasing, leie kombinert med en SLA/serviceavtale, og også integrerte as-a-service avtaler som kan inkludere software-komponentene i løsningene. Ta kontakt, så hjelper vi deg med vurderingen av den beste løsningen for dine behov.

CEO – LEXIT GROUP KONSERN

Sjur Skjæveland

Skjæveland har vært CEO for Lexit-konsernet siden august 2019. Før han tok over ledelsen av Lexit, var Skjæveland leder for strategi og forretningsutvikling i Orkla Confectionery & Snacks, et av forretningsområdene i Orkla-konsernet. Han har bred internasjonal erfaring fra ulike leder-, rådgiver- og styreroller innen merkevarer, næringsmidler, media, teknologi og management consulting fra blant annet Schibsted og Bain & Co. Skjæveland har en mastergrad i internasjonal business fra Columbia University i New York, samt en bachelor fra Universitet i Oslo i tillegg til å ha gjennomført executive utdanning med IMD.

Mr. Skjæveland has been CEO of Lexit Group since august 2019. Before Lexit, he was Head of Strategy and Business Development at Orkla Confectionery & Snacks, a division of the Orkla Group, the leading FMCG-company in the Nordics. Prior experience includes leadership roles at Schibsted and Bain & Co. He has extensive international experience from different leadership, advisory and board positions in FMCG, media, technology and management consulting. He holds a Master Degree in International Finance and Business from Columbia University in NYC and a Bachelor Degree from the University of Oslo.