SAMFERDSEL

Samferdselssektoren er en svært viktig og interessant kundegruppe for Lexit – og har vært det i mange år. Den stadige digitaliseringen krever kvalitetsriktig og tilpasset utstyr, noe vi sammen med våre partnere etterhvert har fått god erfaring med å levere. Entur som eksempel, en av de største aktørene i bransjen, bruker utstyr fra Lexit i sin billettløsning på alle tog i Norge.

Felles for alle aktørene i denne bransjen er at de stiller strenge krav både til oss som organisasjon og til utstyret vi leverer. Togselskapene jobber døgnet rundt – og utstyret er i bruk til enhver tid. Det samme gjelder flyselskapene. Resultatene viser at både Lexit og utstyret innfrir, og som oftest ved at alle parter i prosjektet bidrar aktivt gjennom hele prosessen. Erfaringen viser at god teknisk kompetanse har gitt suksess, ikke bare i levering av de offentlige kontraktene men også ut mot de mange andre kundene vi har. Kompetanse og kapasitet er vår prioritet og spydspiss i alle sektorer – både offentlig og privat.

Service og support

Lexit har en veldrevet og effektiv service- og supportavdeling som yter telefonsupport, gjør service på produkter inne på eget serviceverksted eller bistår kunder på deres lokasjon. Dersom din bedrift har virksomhetskritisk utstyr i drift har vi også mulighet for å utføre preventivt vedlikehold. Vår service- og supportavdeling består av en serviceinnstilt koordinator og flere dyktige sertifiserte serviceteknikere.

Eie, leie & as-a-service

Vi vil hjelpe våre kunder med å oppnå en mer effektiv drift. Våre løsninger kan kreve investeringer i industriell hardware, merkeutstyr eller annet. Hvis ønskelig, kan vi bidra med finansieringsløsninger både i form av kun leie/leasing, leie kombinert med en SLA/serviceavtale, og også integrerte as-a-service avtaler som kan inkludere software-komponentene i løsningene. Ta kontakt, så hjelper vi deg med vurderingen av den beste løsningen for dine behov.