RETAIL SKANNERE / STREKKODELESER

Lexit leverer flere typer kvalitetsskannere fra kjente produsenter som bl.a Zebra og Honeywell. Skannerne finnes i ulike former og fasonger – alt fra tradisjonelle ”pistolskannere” til fastmonterte skannere eller også en kombinasjon av disse. I tillegg finnes det muligheter for både kablede og trådløse modeller, hvor den siste gir nye muligheter og mer fleksibilitet.

Smarte skannere

Der en strekkodeleser tidligere kun skulle lese varens strekkode for å registrere salg, må dagens skannere også kunne lese 2D-koder, rabattkuponger fra skjermen på smarttelefoner samt koder fra en glanset brosjyre. Her er det viktig at kunden benytter riktig type skanner for å oppnå god lesekvalitet.

Se vårt store utvalg av strekkodelesere.

Vi har lang erfaring med skannere til forskjellige miljøer og applikasjoner. Vi hjelper deg og dine kunder med å ta valg som både ivaretar dagens og morgendagens krav til skanning i butikkleddet.

Produsenter

Service og support

Lexit har en veldrevet og effektiv service- og supportavdeling som yter telefonsupport, gjør service på produkter inne på eget serviceverksted eller bistår kunder på deres lokasjon. Dersom din bedrift har virksomhetskritisk utstyr i drift har vi også mulighet for å utføre preventivt vedlikehold. Vår service- og supportavdeling består av en serviceinnstilt koordinator og flere dyktige sertifiserte serviceteknikere.

Eie, leie & as-a-service

Vi vil hjelpe våre kunder med å oppnå en mer effektiv drift. Våre løsninger kan kreve investeringer i industriell hardware, merkeutstyr eller annet. Hvis ønskelig, kan vi bidra med finansieringsløsninger både i form av kun leie/leasing, leie kombinert med en SLA/serviceavtale, og også integrerte as-a-service avtaler som kan inkludere software-komponentene i løsningene. Ta kontakt, så hjelper vi deg med vurderingen av den beste løsningen for dine behov.

ANDRE Kundereferanser