Retail, salg og service

Lexit Group er en betydelig leverandør av POS- og butikkdatautstyr (både betjente og selvbetjente kassasystemer/kasseløsninger) for ulike salgsmiljøer fra dagligvare, kiosker og andre butikker til serveringssteder. Våre løsninger for POS og butikkdata leveres primært gjennom partnere og forhandlere, men også direkte til sluttkunde i noen tilfeller. Hva er ditt behov for kassesystem/kasseløsning? Betjent eller selvbetjent kasse? Vi har eksperter som hjelper deg med å finne den beste kasseløsningen. Vi skreddersyr retail-løsninger med kvalitetsprodukter fra ulike leverandører inkludert noen vi har bygget opp selv i vårt marked.

På kiosk- og selvbetjeningsløsninger (selvbetjent kasse og self checkout) har Lexit særskilt ekspertise. Folk flest kjenner igjen kioskene/kasseløsningene fra de store hamburgerkjedene der Lexit har levert de selvbetjente kassene (kioskene) til Burger King i Skandinavia. Kioskløsningene/kassesystemene bidrar til å forbedre kundeopplevelsen, øke effektiviteten og drive mersalg. Selvbetjent kiosk/kasse har imidlertid et bredere sett med bruksområder og vi tilbyr egnede hardware- og softwareløsninger.

I proffmarkedet, altså butikker for det profesjonelle markedet (for håndverkere, fagfolk), har Lexit bred erfaring med selvbetjeningsløsninger. Våre løsninger kan kjøres på kundenes egen mobiltelefon (BYOD), håndholdte skannere i butikk, selvbetjent kiosk og med RFID-utsjekk. Vi tilbyr også skap med henteløsninger (click-and-collect) slik at kunder kan hente sine varer utenom butikkenes åpningstider.

Videre tilbyr vi spesialiserte softwareløsninger som supplement til butikkdatasystemer. LexPOS, vår mobile kasseløsning, er godt egnet for virksomheter som skal ta imot betalinger utenom stasjonære salgspunkt – også med mulighet for Vipps-løsning. LexSales er en app for utegående salg. Lexits kunder kan også benytte appen til å la deres kunder bestille selv og brande appen under eget merkenavn.

Service og support

Lexit har en veldrevet og effektiv service- og supportavdeling som yter telefonsupport, gjør service på produkter inne på eget serviceverksted eller bistår kunder på deres lokasjon. Dersom din bedrift har virksomhetskritisk utstyr i drift har vi også mulighet for å utføre preventivt vedlikehold. Vår service- og supportavdeling består av en serviceinnstilt koordinator og flere dyktige sertifiserte serviceteknikere.

Eie, leie & as-a-service

Vi vil hjelpe våre kunder med å oppnå en mer effektiv drift. Våre løsninger kan kreve investeringer i industriell hardware, merkeutstyr eller annet. Hvis ønskelig, kan vi bidra med finansieringsløsninger både i form av kun leie/leasing, leie kombinert med en SLA/serviceavtale, og også integrerte as-a-service avtaler som kan inkludere software-komponentene i løsningene. Ta kontakt, så hjelper vi deg med vurderingen av den beste løsningen for dine behov.