retail pc i butikk

RETAIL PC

I en rekke miljøer, som for eksempel dagligvarehandelen, er modulære systemer fortsatt mest utbredt. Det stilles ofte spesielle krav til PC-enhetene i slike systemer og miljøer.

Tilkobling av periferiutstyr som skjermer, skannere, kvitteringsskrivere, bankterminal m.m. krever mange porter og PC-ene blir ofte plassert på steder hvor de er utsatt for støv og annen ytre påvirkning. Disse forutsetningene gjør at enten vifteløse PC-er eller PC-er med ekstra kraftige vifter er nødvendig for å sikre stabil drift og lave vedlikeholdskostnader. Vi leverer spesialdesignede PC-er for disse miljøene, med braketter og annet utstyr som letter montering og service/vedlikehold.

Produsenter

Service og support

Lexit har en veldrevet og effektiv service- og supportavdeling som yter telefonsupport, gjør service på produkter inne på eget serviceverksted eller bistår kunder på deres lokasjon. Dersom din bedrift har virksomhetskritisk utstyr i drift har vi også mulighet for å utføre preventivt vedlikehold. Vår service- og supportavdeling består av en serviceinnstilt koordinator og flere dyktige sertifiserte serviceteknikere.

Eie, leie & as-a-service

Vi vil hjelpe våre kunder med å oppnå en mer effektiv drift. Våre løsninger kan kreve investeringer i industriell hardware, merkeutstyr eller annet. Hvis ønskelig, kan vi bidra med finansieringsløsninger både i form av kun leie/leasing, leie kombinert med en SLA/serviceavtale, og også integrerte as-a-service avtaler som kan inkludere software-komponentene i løsningene. Ta kontakt, så hjelper vi deg med vurderingen av den beste løsningen for dine behov.

ANDRE Kundereferanser