PRODUKSJON OG ETIKETTERING​

En moderne og effektiv produksjonsbedrift har store krav til maskiner for merking og automatiserte maskiner for håndtering av produkter. Med en korrekt tilpasset løsning vil merkeprosessen være tilpasset behovet og sørge for at produktene blir etikettert korrekt og hurtig uten unødvendig stans på linjen.

De forskjellige løsningene gir våre kunder et bredt spekter av maskiner å velge i for de varierende typer oppgaver som skal løses.

PRODUKTMERKING

LexFactory er et skybasert merkesystem som gir deg muligheten til å merke varene dine uten omfattende installasjoner og opplæring. Du logger deg på vår Web Central, legger inn varer, deklarasjoner, allergener og strekkodedata, så er du i gang.

Deklarasjoner og næringsinnhold

Dersom du jobber med næringsmidler er du pålagt å merke varene dine med deklarasjoner, allergener og næringsinnhold. Med FactoryTalk Cloud og en LexFactory printer, trenger du ikke lenger å bekymre deg.

Via et intuitivt og brukervennlig web grensesnitt, kan du enkelt opprette varer, legge til deklarasjoner og tekster, for så å kjøre de ut på printeren.

Etikettdesign

Løsningen har et eget design verktøy, så du kan designe etikettene dine selv. Med forhåndsvisningen kan du raskt se hvordan etikettene blir seende ut med teksten du har lagt inn på varene.

Vekt- og prismerking

LexFactory løsningen støtter tilkobling av en rekke industrielle vekter fra blant annet Marel, Scanvaegt, Metler m.fl. Dette gir deg muligheten til å merke og prise vektvarene dine på en meget enkel og effektiv måte.

PRODUKSJON OG LINJESTYRING

Ved å kjøre LexLabelling på produksjonslinjen din, har du mulighet til å styre og oppdatere alle printerne med riktig informasjon samtidig. Dette øker effektiviteten i produksjonen, samtidig som den reduserer muligheten for feilmerking.

SPORINGSLØSNINGER

Mattilsynets sporbarhetskrav rettes spesielt mot næringsmiddelvirksomheter. I hele kjeden fra produksjon, distribusjon og til konsument, må sporing av næringsmidlene dokumenteres. Hensikten med sporbarhet innenfor næringsmidler, er å kunne tilbaketrekke mat som ikke er trygg. Dette krever at man har sporbarhet i hele matkjeden for å alltid kunne spore tilbake til forrige ledd.

Sporingsapplikasjoner for alle ledd

Lexit har lang erfaring med systemer som ivaretar matsikkerheten. Med en kraftig database i bunn, kan vi lage gode og effektive sporingsapplikasjoner for slakterier, produsenter, detaljister og distributører. Vi har applikasjoner for råvarebehandling, bearbeiding, innveiing, lagerhåndtering for frys, kjøl og tørrvarer, samt ordreplukk med prismerking og produktmerking.

Alle våre løsninger følger merkestandarden fra GS1 samt merkekravene fra Mattilsynet.

Service og support

Lexit har en veldrevet og effektiv service- og supportavdeling som yter telefonsupport, gjør service på produkter inne på eget serviceverksted eller bistår kunder på deres lokasjon. Dersom din bedrift har virksomhetskritisk utstyr i drift har vi også mulighet for å utføre preventivt vedlikehold. Vår service- og supportavdeling består av en serviceinnstilt koordinator og flere dyktige sertifiserte serviceteknikere.

Eie, leie & as-a-service

Vi vil hjelpe våre kunder med å oppnå en mer effektiv drift. Våre løsninger kan kreve investeringer i industriell hardware, merkeutstyr eller annet. Hvis ønskelig, kan vi bidra med finansieringsløsninger både i form av kun leie/leasing, leie kombinert med en SLA/serviceavtale, og også integrerte as-a-service avtaler som kan inkludere software-komponentene i løsningene. Ta kontakt, så hjelper vi deg med vurderingen av den beste løsningen for dine behov.