POS KASSER / KASSELØSNINGER

Lexit er med over 1000 installasjoner en av Skandinavias største leverandører av POS- og butikkdatautstyr til retail markedet. Vi leverer et bredt utvalg av solide og anerkjente kassasystemer (kasseløsninger/kassepunkter) fra kjente merkenavn som dekker forskjellige salgsmiljøer – alt fra pub og restauranter til dagligvare, kiosker, museer og klesbutikker. Felles for alle kasseløsningene er et lekkert design som passer fint inn i de ulike salgsmiljøene.

Vi skreddersyr den beste kasseløsningen!

Velg kvalitetsprodukter fra øverste hylle blant de store leverandørene av kassasystemer. Vi er ikke bundet av et bestemt merkenavn eller en bestemt leverandør. Lang erfaring og solid kompetanse på forskjellige produktområder gjør at vi kan bygge kasseløsninger som passer perfekt for den enkelte bedrift.

Kassaløsningen kan leveres både med enkel og dual screen (tosidig løsning med kundeskjerm) samt tilleggsutstyr som skanner/strekkodeleser, kvitteringsprinter, kassaskuff, tastatur og mus.

Alle POS- og butikkdataløsninger fra Lexit leveres gjennom et velutviklet nettverk av forhandlere.

Våre utvalg av våre kassemodeller

Vil du bli forhandler?

Ønsker du å forhandle våre retail produkter? Kontakt oss for en prat om mulighetene dine eller send inn kontaktskjema.

Produsenter

Service og support

Lexit har en veldrevet og effektiv service- og supportavdeling som yter telefonsupport, gjør service på produkter inne på eget serviceverksted eller bistår kunder på deres lokasjon. Dersom din bedrift har virksomhetskritisk utstyr i drift har vi også mulighet for å utføre preventivt vedlikehold. Vår service- og supportavdeling består av en serviceinnstilt koordinator og flere dyktige sertifiserte serviceteknikere.

Eie, leie & as-a-service

Vi vil hjelpe våre kunder med å oppnå en mer effektiv drift. Våre løsninger kan kreve investeringer i industriell hardware, merkeutstyr eller annet. Hvis ønskelig, kan vi bidra med finansieringsløsninger både i form av kun leie/leasing, leie kombinert med en SLA/serviceavtale, og også integrerte as-a-service avtaler som kan inkludere software-komponentene i løsningene. Ta kontakt, så hjelper vi deg med vurderingen av den beste løsningen for dine behov.

ANDRE Kundereferanser