POLE SYSTEMER

Pole-systemer er det beste valget når kasseutstyr skal monteres i salgspunktet og det ønskes et elegant utseende samtidig som det skal ta minst mulig plass på disken. Her leverer vi smarte løsninger fra Ergonomic Solutions (Space Pole) og Firich Enterprises Inc. (FEC) som gir deg stor fleksibilitet når du skal montere touchskjermer, kundeskjerm eller kundedisplay, kvitteringsskrivere og bankterminaler.

Vi utarbeider 3D-tegninger sammen med kunden for å finne den mest hensiktsmessige løsningen.

En skjerm på et stativ

Hva er et POLE-system?

Et pole-system består av rør og festebraketter som monteres sammen for å samle ulike produkter (eks. skjerm, printer, skanner, bankterminal, kundevendt skjerm ol.) til en ønsket løsning. 

Produsent

Service og support

Lexit har en veldrevet og effektiv service- og supportavdeling som yter telefonsupport, gjør service på produkter inne på eget serviceverksted eller bistår kunder på deres lokasjon. Dersom din bedrift har virksomhetskritisk utstyr i drift har vi også mulighet for å utføre preventivt vedlikehold. Vår service- og supportavdeling består av en serviceinnstilt koordinator og flere dyktige sertifiserte serviceteknikere.

Eie, leie & as-a-service

Vi vil hjelpe våre kunder med å oppnå en mer effektiv drift. Våre løsninger kan kreve investeringer i industriell hardware, merkeutstyr eller annet. Hvis ønskelig, kan vi bidra med finansieringsløsninger både i form av kun leie/leasing, leie kombinert med en SLA/serviceavtale, og også integrerte as-a-service avtaler som kan inkludere software-komponentene i løsningene. Ta kontakt, så hjelper vi deg med vurderingen av den beste løsningen for dine behov.

Kundecase

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.