På tide å oppgradere den gamle blekkstråleskriveren

Nå blir det vanskeligere å få tak i reservedeler – ny blekkstråleskriver sikrer produksjonslinjen i fremtiden

Merking er ofte en avgjørende del av virksomheten, hvor forstyrrelser kan føre til nedetid i hele produksjonslinjen. Ved å oppgradere maskinparken med en moderne og bærekraftig blekkstråleskriver reduserer du risikoen for uønskede – og unødvendige – kostnader, og sparer samtidig både miljøet og operatørene i bedriften din.

Etter hvert som utstyret ditt blir eldre, blir det også vanskeligere å få tak i reservedeler. Dette kan føre til lange leveringstider og dermed lengre stopp i arbeidsflyten. I tillegg gir nyere blekkstråleskrivere bedre ytelse. En oppgradering av maskinparken gir deg både nye funksjoner og bedre økonomi i form av reduserte driftskostnader. Enklere bytte av separate moduler reduserer også behovet for forbruksvarer.

Bytt inn din gamle skriver

Vi tilbyr kundene våre å bytte inn gamle blekkstråleskrivere til Markem Imajes mest moderne modeller, 9330, 9410 og 9750. I tillegg til å gi deg den aller nyeste CIJ-teknologien, sørger våre utviklingsingeniører også for at du får økt driftssikkerhet og optimalisering av eiekostnaden.

9750 tilbyr høyoppløste, tilpasningsdyktige og sporbare koder, som 2D-koder, QR-koder og DotCodes, som oppfyller kundenes økende krav om åpenhet i forsyningskjeden.

Våre nye bærekraftige skrivere sparer både miljøet og operatørene i bedriften samt gir enda bedre TCO (Total cost of Ownership).

MEK*-fritt blekk og enklere egen-bytte av separate moduler gir besparelser på forbruk med opptil 40-60%. *MEK=methylethylketone

Se flere av våre blekkstråleskrivere

Service & support

Benytt muligheten til å kombinere den nye blekkskriveren med en av våre serviceavtaler. Den viktigste faktoren for driftssikker produksjon er forebyggende vedlikehold, med planlagte servicebesøk.

– Vi passer på at produksjonen din ikke stopper opp.

Leie eller lease

Vi tilbyr skreddersydde finansieringsløsninger, avhengig av hvordan produksjon og driftstid ser ut i din virksomhet. Finansiering av printere kan med fordel kombineres med en av våre serviceavtaler.

– Du får en trygg og kvalitetssikret helhetsløsning.

Benytt deg av tilbudet vårt og sikre produksjonen din!