Lexit Group Norway AS, 2040 Kløfta

Om oss

Lexit Group er Skandinavias ledende konsern og totalleverandør av datafangst, RFID, POS/retail, produktmerking, etiketter og software-løsninger – både modulløsninger og integrert software for kompliserte systemløsninger.

Konsernet har i dag 130 ansatte og omsetter årlig for ca NOK 400 millioner.

Lexit Group ble etablert under navnet Strekkodesystemer i 1993. Konsernet tok navnet Lexit Group i 2001.

Datafangst/RFID

Lexit Group har lang erfaring med å levere solide produkter som kan hjelpe din bedrift med  å effektivisere og øke kvaliteten på dine prosesser. Vi har ekspertise på alt fra robuste håndterminaler, tablets for profesjonell bruk, skannere/strekkodelesere, truckterminaler og etikettskrivere. Vi leverer også voiceløsninger som effektiviserer og forenkler lagerhverdagen.

Vårt fokus er på kvalitetsprodukter fra kjente merkenavn som Zebra, Honeywell/Intermec, Datalogic, Winmate, Ruggedtech, Firich (FEC), Star Micronics, Opticon, HP, ELS, Delford, Hitachi, Markem-Imaje, Sato, Xplore og Bluebird. Vi har også kvalitetsprodukter fra ”utfordrerne” i markedet, samt egne merkevarer.

Kontaktperson: Svein Lauritsen / ansvarlig datafangst / +47 481 02 930

POS/retail

Lexit Group er med over 1000 installasjoner en av Nordens største leverandører av POS- og butikkdatautstyr til retail-markedet. Vi leverer ett bredt utvalg av produkter som dekker forskjellige salgsmiljøer – alt fra pub og restauranter til dagligvare, kiosker og klesbutikker. Vi tilbyr alt fra PC-kasser, retail-PC-er, kvitteringsskrivere og etikettprintere til touchskjermer, retailskannere, kasseskuffer og pole-systemer – alt fra kjente merkenavn.

Alle POS- og butikkdataløsninger leveres gjennom ett velutviklet nettverk av forhandlere. Vi har stor tro på gode relasjoner basert på en konsultativ tilnærming og tar gjerne en prat om også du ønsker å bli forhandler.

Kontaktperson: Geir Karlsen / ansvarlig POS/retail / +47 481 02 915

Etikettproduksjon

Lexit Group er stor aktør på etikettmarkedet både i Norge og Sverige, med døgnkontinuerlig etikettproduksjon i eget trykkeri i Gøteborg. Vi kan levere etiketter i alle slags materialer og løsninger som flersidig, folder, sleeves, hals-etiketter for flasker, inMouldLabelling (IML) og etiketter med temperatur-indikatorer i tillegg til enkle ensidige etiketter.

Kontaktpersoner: Jostein Sæter / ansvarlig etiketter / +47 902 06 948

Produktmerking/industri

En moderne og effektiv produksjonsbedrift har store krav til maskiner for merking og automatiserte maskiner for håndtering av produkter. Med en korrekt tilpasset løsning fra oss vil merkeprosessen være optimalisert og sørge for at produktene blir etikettert korrekt og hurtig uten unødvendig stans på linjen.

Vi kan også tilby komplette merkeløsninger med integrasjon direkte til ditt ERP- eller WMS-system.

Blant utstyret vi leverer til Automatisk merking og Print&Apply finner du produkter fra produsenter som ELS, Delford, Honeywell/Intermec, og Hitachi m.fl.

Kontaktperson: Per Kristian Myklebust / ansvarlig industri / +47 908 74 730

Software-løsninger

Lexit Group utvikler og leverer en rekke systemløsninger som lager- og logistikkløsninger, salg- og serviceløsninger, merkeløsninger, integrasjonsløsninger og Device Management. Felles for alle er at de er bygget på år med erfaring på tvers av forskjellige bransjer.

Løsningene vi leverer gir mer effektiv ordreregistrering, telling, rask produktmerking og enklere varebestilling i løsninger med lettfattelig brukergrensesnitt. Løsningene krever ingen store omlegginger av eksisterende systemer og har lave implementeringskostnader.

Kontaktperson: Mikael Thorsgaard / ansvarlig software / +47 474 52 665

Service og support

V har en veldrevet og effektiv service- og supportavdeling som yter telefonsupport og gjør service på produkter inne på eget serviceverksted eller bistår kunder på deres lokasjon. 

Lexit Group er autorisert servicepartner (ASP) for Honeywell og Bluebird. For Zebra er vi ASP på printere. Vi er i tillegg Preferred Partner for Winmate.

Kontaktperson: Synne Egeberg / ansvarlig service og support / +47 953 30 577

Plassering i Skandinavia

Lexit Group Norway AS – Hovedkontor med salg-/markedsavdeling, grafisk design, administrasjon, teknisk avdeling, software-utvikling og lager, ligger på Kløfta 10 km sør for Gardermoen (Oslo Lufthavn). Vi har også salgskontor og teknisk avdeling i Trondheim.

Lexit Group Sweden AB – I Gøteborg finner du vår etikettproduksjon, samt salgs- og teknisk avdeling for det svenske markedet.

Lexit Group Denmark ApS – I Danmark ligger hovedkontoret rett utenfor København, og med avdelingskontor i Vejle. Disse byr på salgsavdeling, teknisk avdeling og support.