MERKEUTSTYR FRA MARKEM-IMAJE

Lexit har tatt over Markem-Imajes (MI) distribusjon av produkter og løsninger i Norge, Sverige og Danmark. Med dette har vi økt porteføljen vår med flere spennende kvalitetsprodukter som blekkstråleskrivere, voksskriver, folieskriver, etikett-applikator og pallemerker. 

Alle våre maskiner og relatert utstyr er CE-godkjente.

Blekkstråleskriver 9750

Den industrielle blekkstråleskriveren 9750 er designet for mellomstore til tunge produksjonslinjer, og forenkler brukervennligheten, bidrar til bærekraft og forbedrer bekvemmeligheten gjennom digitalisering.

9750 leverer klare, tilpasningsdyktige og sporbare koder, inkludert 2D, QR-koder og DotCodes, som møter kundenes økende krav til synlighet i leverandørkjeden.

Blekkstråleskriveren printer koder med høy oppløsning 20 % raskere enn lignende skrivere. Jet Speed ​​Control justerer automatisk blekk- og skrivervariabler for å sikre dråpeplassering, kvalitet og kodekonsistens… hver gang, selv på de vanskeligste underlag.

Den robuste blekkstråleskrivere er utviklet, konstruert og kvalifisert utifra de mest moderne metodene, og gir teknologiforbedringer som maksimerer oppetiden, reduserer vedlikehold og forenkler den daglige driften.

industriprinter for ulike produkter

Blekkstråleskriver 9330

Designet for lette til middels belastede produksjonslinjer, er 9330 en allsidig kostnadseffektiv blekkstråleskriver som skriver ut i mer enn 8000 timer non-stop.

Den robuste og solide 9330 blekkstråleskriveren vil dekke alle dine grunnleggende behov. Den er enkel å bruke og vedlikeholde. Intelli’Inks-porteføljen dekker et bredt spekter av emballasjetyper som lar deg beholde den samme skriveren gjennom flere år uavhengig av fremtidig produktutvikling. Det automatiske rengjøringssystemet kombinert med Intelli’Jet-teknologien gir rene, problemfrie oppstarter og kvalitetskoder, hver gang.

Våre nye bærekraftige skrivere sparer både miljøet og operatørene i bedriften samt gir enda bedre TCO (Total cost of Ownership).

MEK*-fritt blekk og enklere egen-bytte av separate moduler gir besparelser på forbruk med opptil 40-60%. *MEK=methyl ethyl ketone

Se flere av våre blekkstråleskrivere

SmartLase C600

SmartLase® C600 CO2-laserkoderen leverer suveren kodekvalitet og mer kraft for høyhastighetsapplikasjoner, selv med økende kodekompleksitet for 1D- og 2D-koder, alt i en robust enhet som er enkel å integrere og lett å betjene.

  • Ren, lesbar og sporbar – selv ved de høyeste linjehastigheter og uansett produktgjennomstrømning.
  • Laserkodene er permanente og gir uutslettelige merker som beskytter mot forfalskning.
  • Ingen ekstra kostnader for forbruksvarer eller ekstern kjøling betyr at du får høyere linjeeffektivitet og lavere driftskostnader.
  • SmartLase C600 er ren, bærekraftig, kompatibel og praktisk talt vedlikeholdsfri.
  • Designet for de mest utfordrende produksjonsmiljøene, og leveres med IP55 sikkerhet på kontroller og skrivehode.

Voksskriver 5940G

5940 G setter standarden for kodingskvalitet, samsvar, operasjonell effektivitet og reduserte totale eierkostnader (TCO) med en bærekraftig løsning. Større gjennomstrømning og kompatible strekkoder, inkludert GS1-128-krav.

Piezo-blekkskriveren for drop-on-demand gir raskere avkastning på investeringen ved å øke produksjonsgjennomstrømningen samtidig som den lar produsenter forbedre forsyningskjedestyringen gjennom sporbarhet og merkevarebeskyttelse. Det er utskriftsintelligens over målet.

SmartDate X65

SmartDate X65 er ideell for ultrarask, høyoppløselig koding på fleksibel filmemballasje. Designet for direkte integrering i tungt utstyr som kjører krevende applikasjoner. 
 

SmartDate X65s utskriftshastighet kan stilles inn fra 10 mm til 1800 mm per sekund eller for opptil 455 utskriftspakker per minutt ved 300 dpi. En kombinert skriver som kan tilby periodevis eller kontinuerlig konfigurasjon i ett system.

En unik bevegelses-funksjon sikrer at en kode fullføres etter uplanlagte linjestopp, noe som sikrer samsvar og produktsporbarhet. Det valgfrie SmartDate Detect-Plus-systemet sjekker tilstedeværelsen, posisjonen og kvaliteten til koden direkte på en produsert pakke, og viser sanntidsinformasjon på brukergrensesnittet.

Etikettskriver 2200

2200-serien gir et fleksibelt utvalg av utskrifts- og etiketteringsløsninger, fra enkel boksmerking til høyhastighetsmerking foran på pakken eller merking på flere sider.

Merkemaskinen maksimerer effektivt oppetiden din og reduserer linjestopp og nedetid forbundet med mediebytte. 2200-serien skriver ut og påfører etiketter med flere typer applikatorer på opptil 125 pakker per minutt, uavhengig av kompleksiteten til koden. Den gir feilfri sporbarhet med kompatible ANSI-klasse A/B-koder, selv ved de høyeste påføringshastighetene.

Produksjonsgrensesnittet lar deg velge etikettene dine fra enten en lokal eller ekstern datakilde, slik at operatører kan visualisere produksjonsdataen via en stor fargeskjerm.

CoLOS V6 Training Tool

CoLOS V6 Overview

Service og support

Lexit har en veldrevet og effektiv service- og supportavdeling som yter telefonsupport, gjør service på produkter inne på eget serviceverksted eller bistår kunder på deres lokasjon. Dersom din bedrift har virksomhetskritisk utstyr i drift har vi også mulighet for å utføre preventivt vedlikehold. Vår service- og supportavdeling består av en serviceinnstilt koordinator og flere dyktige sertifiserte serviceteknikere.

Eie, leie & as-a-service

Vi vil hjelpe våre kunder med å oppnå en mer effektiv drift. Våre løsninger kan kreve investeringer i industriell hardware, merkeutstyr eller annet. Hvis ønskelig, kan vi bidra med finansieringsløsninger både i form av kun leie/leasing, leie kombinert med en SLA/serviceavtale, og også integrerte as-a-service avtaler som kan inkludere software-komponentene i løsningene. Ta kontakt, så hjelper vi deg med vurderingen av den beste løsningen for dine behov.