Litt av en etikett

LINERLESS / SLEEVES

Linerless konseptet med Nobac-maskiner og egenproduserte etiketter gir oss en unik stilling i det skandinaviske markedet.

En linerless etikett går som et “magebelte” rundt hele produktets emballasje og kan på den måten dekke forpakningens topp, begge sider og bunn. Uansett hylleplassering vil produktet få god “facing” i butikk. En linerless består av en tynn kartong eller plast som har fått påført limstriper på baksiden og silikonstriper i front slik at etiketten slipper under påføring. Dette betyr at etiketten ikke har behov for bakpapir (silikonbasert underbane), som igjen betyr at det ikke genereres noe restavfall under produksjon og påsetting.

Det stilles stadig nye krav til merking, og linerless etiketter gir mer plass til nødvendig kravpålagt forbrukerinformasjon. Baksiden av etiketten gir gode muligheter til formidling av for eksempel serveringstips, oppskrifter etc.

Etikettløsningen har en egenskap som gjør at uansett underlag og utfordrende overflate (eks skinpack) vil etiketten feste seg optimalt. Med større profileringsflate øker produktets eksponeringsmulighet.

En etikettløsning uten bakpapir gjør at alt av svinn og restavfall uteblir under fremstilling av materialet, produksjon av etikettene og på pakkelinjen hos bruker – et meget bærekraftig etikettalternativ.

Etiketten får «snudd format» under påføring sammenlignet med tradisjonelle selvklebende etiketter. Dette gir mulighet for flere etiketter pr. rull, noe som igjen reduserer antall rullbytter, gir mindre stopp på linja og i sum en mye mer effektiv produksjon. Kortere fremtrekk (lengde) kan også gi økt hastighet på linjen.

Vi tar ansvaret for hele produktmerkingen – alt fra maskinfunksjonalitet, installasjon, produksjon av etikettene, leveringssikkerhet, igangkjøring og implementering av konseptet samt fremtidig driftsikkerhet hos kunde.

Service og support

Lexit har en veldrevet og effektiv service- og supportavdeling som yter telefonsupport, gjør service på produkter inne på eget serviceverksted eller bistår kunder på deres lokasjon. Dersom din bedrift har virksomhetskritisk utstyr i drift har vi også mulighet for å utføre preventivt vedlikehold. Vår service- og supportavdeling består av en serviceinnstilt koordinator og flere dyktige sertifiserte serviceteknikere.

Eie, leie & as-a-service

Vi vil hjelpe våre kunder med å oppnå en mer effektiv drift. Våre løsninger kan kreve investeringer i industriell hardware, merkeutstyr eller annet. Hvis ønskelig, kan vi bidra med finansieringsløsninger både i form av kun leie/leasing, leie kombinert med en SLA/serviceavtale, og også integrerte as-a-service avtaler som kan inkludere software-komponentene i løsningene. Ta kontakt, så hjelper vi deg med vurderingen av den beste løsningen for dine behov.