Lexit-messe 25. april 2024

Lexit-messen er vårt fysiske samlingspunkt og et utstillingsvindu mot våre kunder og teknologipartnere. Vi presenterer ny teknologi, fremtidsrettede løsninger og deler kunnskap om den nyeste utviklingen innen de ulike fagområdene våre.

Det har skjedd mye på Lexit siden messen i 2022 som vi gleder oss til å vise frem. Først og fremst har nå konsernet nordisk tilstedeværelse, og med det har vi utvidet kompetanseområdene våre. Dette vil merkes både gjennom sessionsprogrammet og løsningene vi viser i messehallen.

Våre datterselskaper, Lexit Sverige, Lexit Danmark, Idnet i Sverige og Informa i Finland, og noen av deres kunder vil også være på plass denne dagen. Så her blir det store muligheter for å utvide nettverket ut over landegrensene. 

Vi er så heldige å kunne se tilbake på gode besøkstall og utrolig hyggelige tilbakemeldinger på tidligere messer – noe vi er ydmykt takknemlige for! Det er derfor med stor iver vi nå er i gang med å arrangere Lexit-messen 2024.

Tema for messen: Digitalisering og automatisering i praksis – trender og fremtid

Dato: 25. april 2024
Lokale: Meet Ullevaal / MEET salen / Ullevaal stadion – se områdekart nedenfor

Vi fyller messehallen også denne gangen

400 kvadratmeter skal igjen fylles med smarte, digitale og automatiserte løsninger på tvers av våre forretningsområder og fagområder. Vi viser frem løsninger for Retail, Lager & logistikk, Produksjon og etikettering, Samferdsel, Blålys, Verft og Industri.

Våre løsninger dekker merking og sporing gjennom hele verdikjeden med løsninger for lager, utstyr, produksjon, RFID og koding og merking – og vi gleder oss til å vise frem det vi har utviklet siden forrige messe!

For å kunne gjennomføre messen og den innholdsrike utstillingen av løsninger er vi avhengig av å ha med våre solide partnere og gode venner: Zebra, Honeywell, SOTI, 42Gears, GreyOrange, VusionGroup, ELO, CCL, FEC, RuggedTech, Winmate, POS Lab, Mactron, Markem-Imaje, Lexit Labels, Cognex, CAB, Jasa Sleever Solution, Delford, Ravenwood, Cobot-Norge og Foptec. Noen av disse vil også være fysisk tilstede og tilgjengelig for en prat og demonstrasjon av løsningen.

Messe-programmet er klart – og påmeldingen igang

Med fokus på trender og fremtid har vi satt sammen et variert program med spennende og høy-aktuelle temaer som presenterer bredden i forhold til våre fagområder: Datafangst & Digitalisering og Koding & Merking.

NYHET! Vi starter dagen med å presentere det siste våre dyktige utviklere jobber med – en ny datafangst plattform – som skal være et verktøy for innsamling, deling og analyse av data for å automatisere og effektivisere ulike prosesser i verdikjeden. Herfra går vi videre til industriell RFID, Mobil POS og deretter til erfaringer og trender innen retail, etterfulgt av fremtidens butikk, muligheter med 2D-koder, digitalisering og effektivisering ved bruk av elektroniske hylleetiketter (hylleforkanter) og avslutter med automasjon av lagerhåndtering med mobile roboter.

Møt foredragsholderne våre

Vi er stolt av å ha fått med oss en kunnskapstung og solid rekke foredragsholdere som vil sette et viktig preg på messen:

Patrick Hansen
Lexit Group

Bjørnar Alme
Würth Norge

Fredrik Buxfeldt
SAS

Petter Lagström
Idnet (part of Lexit)

Inge Kjølsvik
Varner

Terje Menkerud
GS1 Norway

Sara Hamberg
Beijer Bygg AB

Per Redenius
Idnet (part of Lexit)

Guy Willott
GreyOrange

Messe-program 2024

09.00  Åpning – velkommen til Lexit-messen
Bjørn Myrvold, MD for Datafangst & Digitalisering og Sjur Skjæveland, CEO i Lexit

09.30–10.00  Nyhet! Lexits dataplattform for fremtiden 
Patrick Hansen, Produkteier i Lexit

10.15–10.45  Datafangst og kontroll med industriell RFID. Trender og praktiske eksempler
Bjørnar Alme, Systemkoordinator i Würth Norge

11.15–11.45  Mobil POS-løsning in the air! Løsning for varehandel når man er offline
Fredrik Buxfeldt, Head of Airline Digitalization i Scandinavian Airlines (SAS)

12.15–12.45  Trender i retail. Hva kan det bety for virksomheten?
Petter Lagström, CEO i Idnet (part of Lexit Group)

13.15–13.45  Fremtidens butikk – hvordan velger og bruker vi teknologi og digitale løsninger?
Inge E. Kjølsvik, Head of Infrastructure i Varner

14.15–14.45  Muligheter med 2D koder – ny standard for informasjon i verdikjeden
Terje Menkerud, Seniorrådgiver Datafangst i GS1 Norway

15.15–15.45  100 år med papir – Beijer stiger inn i den digitale verden
Sara Hamberg, Business Engagement Lead i Beijer Bygg AB

16.15–16.45  Mobile autonome roboter – neste generasjon automasjon for lagerhåndtering
Per Redenius, Automation Lead i Idnet (part of Lexit Group) og Guy Willott, Sales Lead 3PL EMEA i GreyOrange 

Se litt av stemningen fra Lexit-messen i 2022

Previous slide
Next slide

Lounge-område med matservering

Det blir gode muligheter for å bruke hele dagen på messeområdet hvor vi i tillegg til selve messehallen også disponerer et hyggelig lounge-område med matservering og forfriskninger gjennom hele åpningstiden. Det vil også være tilgang på områder for møter ved behov. Av erfaring er messen en fin arena for å få tatt en prat der og da når alle er samlet.

Messen vil være åpen fra 09.00-17.00, og vi håper mange har mulighet til å ta turen innom. Vi ser frem til å dele spennende nyheter og skape gode faglige diskusjoner sammen med hver og en av dere. Vel møtt!

Områdekart

Er du ikke kjent i området? Dette kartet viser deg hvordan du finner frem uansett hvor du kommer fra og hvilket fremkomstmiddel du bruker.

Vi sees på MEET Ullevaal 25. april 2024!