Pass på – Lexit Black Week!

Det siste innen CIJ-blekkstråleskrivere under Lexits Black Week.

PÅ LAGER NÅ – Benytt sjansen til å effektivisere egen produksjonslinje med den robuste blekkskriveren Markem-Imaje 9750. Med forenklet brukervennlighet, fokus på bærekraft og høy kvalitet på kodingen er dette et sikkert valg for mellomstore og tunge produksjonslinjer. I tillegg er den 20% raskere enn liknende skrivere!

I 9750-modellen finner du det siste innen CIJ-teknologi, hvor våre utviklingsingeniører har tatt enda et steg innen driftssikkerhet i kombinasjon med optimalisering av «Total Cost of Ownership».

Ved bestilling under Black Week lover vi levering før jul, så førstemann til mølla…

Se hvordan blekkstråleskriveren fungerer

Blekkstråleskriver 9750

Den industrielle blekkstråleskriveren 9750 er designet for mellomstore til tunge produksjonslinjer, og forenkler brukervennligheten, bidrar til bærekraft og forbedrer bekvemmeligheten gjennom digitalisering.

9750 leverer klare, tilpasningsdyktige og sporbare koder, inkludert 2D, QR-koder og DotCodes, som møter kundenes økende krav til synlighet i leverandørkjeden.

Blekkstråleskriveren printer koder med høy oppløsning 20 % raskere enn lignende skrivere. Jet Speed ​​Control justerer automatisk blekk- og skrivervariabler for å sikre dråpeplassering, kvalitet og kodekonsistens… hver gang, selv på de vanskeligste underlag.

Den robuste blekkstråleskrivere er utviklet, konstruert og kvalifisert utifra de mest moderne metodene, og gir teknologiforbedringer som maksimerer oppetiden, reduserer vedlikehold og forenkler den daglige driften.

industriprinter for ulike produkter

Service og support

Benytt muligheten til å kombinere den nye blekkskriveren med en av våre serviceavtaler for å være rustet til neste år. Den viktigste faktoren for driftssikker og effektiv produksjon er forebyggende vedlikehold med planlagt serviceoppfølging.

Leie eller lease

Vi kan tilby ulike finansieringsløsninger. Avhengig av din produksjon og driftstid, vil våre selgere presentere forslag til finansiering og tilby den beste løsningen for din bedrift. Finansieringsløsningen kan enkelt inkluderes i en av våre serviceavtaler.

Du trenger spesialister i teamet og vi er klare!

Norge

Ole-Jørgen Fauske

+47 928 34 135

Sverige

Magnus Folcke

+46 (0)738 23 12 00

Danmark

Peter Bach Christensen

+45 20 46 95 76

Kontakt oss