Dame sjekker varer på et lager

LexCloudPrint fra Lexit

Skybasert etikettdesign og -utskrift

LexCloudPrint gjør det enkelt å lage og printe egne etiketter. En skybasert, selvbetjent og kraftig løsning for deg som har behov for å merke og spore varer og utstyr. LexCloudPrint brukes i dag av de største aktørene innen varehandel, transport, blålys og industri – fordi den er enkel i bruk og sørger for sømløs og driftssikker håndtering av de ulike printerne, uansett plassering og printerprodusent*.

Design egne etiketter enkelt.

Få full oversikt over status på printere og etiketter.

Ivaretar etikettdesign – uansett printer

Designverktøyet gir deg full fleksibilitet over etiketten. Oppsett, tekst, bildefiler og data fra ERP-systemet flettes sammen på dine premisser i et enkelt og moderne brukergrensesnitt.

LexCloudPrint konverterer ditt design over til riktig format og filtype tilpasset printerne dine. Slik kan du skrive ut etiketten når du trenger det, uavhengig av lokasjon og printerprodusent.

Enten det er merkelapper, prisetiketter, nummererte etiketter eller strekkoder, så finner du formatet i LexCloudPrint. Et fullverdig program for design av etiketter, med muligheten til å lage etikettmaler, egen etikettlayout og printerdesign.

Printer på et lager
dataskjerm og skjermbilde

Det er enkelt å legge til strekkode, EAN, GTIN, QR og RFID på dine etiketter.

En effektiv og smidig utskriftsprosess

Våre kunder sparer enormt med tid og penger ved å håndtere hele prosessen i én og samme løsning. Endringer kan gjøres av de ansatte, og man trenger ikke vente på eksterne konsulenter og ERP-leverandører. Med få tastetrykk oppdateres alle designfiler på tvers av lokasjoner, bruksområder og printerprodusenter. Til sammen gir dette en enorm effekt både for IT og produksjon, og sørger for en effektiv og smidig utskriftsprosess.

Uansett hvilke etikettskrivere du har, eller om du bruker printere fra ulike leverandører, sikrer LexCloudPrint utskriften. Designet gjøres enkelt i verktøyet og sendes til printeren, uansett hvor den står plassert og hvor den kommer fra.

DESIGN

ETIKETTER

SKYBASERT

PRINT

Knytter sammen alle printere på ett sted

Løsningen samler printere fra ulike produsenter i én og samme oversikt, og gir deg full kontroll over hele printerparken uansett typer. Inkluderer tilhørende status og utskriftslogg, så du kan ha kontroll over strekkodeetiketter.

Printkø og -logg

LexCloudPrint gir god oversikt over alle printjobber på tvers av printertype. Slik kan administratorer enkelt se hvilke printere som har utført de ulike printjobbene – til hvilken tid og med hvilket design.

Industriarbeider med skanner står ved en printer og annet utstyr
Dame henter ut en print fra en printer på et legekontor

Våre kunder

LexCloudPrint brukes i dag innen mange forskjellige områder:

  • I produksjon for merking av varer
  • I transport for billetter og kvitteringer
  • I butikk for merking av hyllekanter og prisetiketter
  • I industri for merking av utstyr for utlån
  • I nødetatene for RFID-merking av kritisk utstyr til bruk i felt
  • I restaurantkjeder for bestillinger fra nettet sendt til kjøkkenet (bonger)

LexCloudPrint støtter bl.a. etiketter, kvitteringer, RFID-etiketter og mye mer.

* Avvik og manglende støtte kan forekomme, avhengig av produksjonsår og produsent. 

Se hvor enkelt det er å komme igang

person merker emballasje med en bærbar printer

Printere fra Zebra

Solide printere fra Zebra sørger for sikker print

Printere fra Zebra er konstruert for å være enkle, sømløse og sikre. Takket være eksepsjonell utskriftskvalitet og holdbar konstruksjon vil printerne fungere feilfritt på de aller fleste bruksområder i mange år fremover.

Industrielle printere

Zebras høytytende industrielle utskriftssystemer er designet for å holde den kritiske driften jevn, og tåler tidens tann – både fysisk og teknologisk. Printerne er intuitive å integrere og betjene, og leverer intelligens og innovasjon for maksimal ytelse og forenklet fjernstyring.

Mobile printere

Zebras mobile skrivere innehar alle nødvendige funksjoner for å maksimere tilknyttet produktivitet og kundeservice. Butikkmedarbeidere kan skrive ut alt fra hylleforkanter til varemerker, etiketter og salgskvitteringer – rett på stedet. Printerne har avansert teknologi og nyskapende design som driver produktivitet, brukervennlighet og håndterbarhet til et nytt nivå.

Gruppebilde av printere

Ta kontakt for mer informasjon om LexCloudPrint og en uforpliktende prøveperiode i 7 dager.

brannmann i brannbil, dame som kjøper hamburger og klær i en klesbutikk