Lager og logistikk

Lexit Group leverer et bredt sett av løsninger og produkter for å sikre datafangst gjennom logistikk-kjeden og øke kvalitet og effektivitet i prosessene. Målet er rett produkt på rett sted og maksimal oppetid. Vi har lang erfaring med alt av relevant hardware som robuste håndterminaler, skannere/strekkodelesere og etikettskrivere samt RFID og IOT utstyr, sensorer og løsninger. Vi tilbyr utstyr fra ledende produsenter som Zebra og Honeywell, men også fra et bredt sett av «utfordrere» blant produsentene i markedet.

I tillegg utvikler og leverer Lexit en rekke softwareløsninger for lager og logistikk. Løsningene kan enkelt integreres mot det meste av ERP, WMS eller transportsystemer og har lave implementeringskostnader. Lexits egne løsninger dekker et bredt sett av behov relevant for de fleste næringer. Vi har videre spesialekspertise på næringsmidler der det for eksempel er ekstra krav til sporing og merking. Vi har videre betydelig erfaring med mobility services og device management der vi primært leverer en løsning fra SOTI, som er internasjonal bransjeleder på mobilitet og IoT-styring.

Service og support

Lexit har en veldrevet og effektiv service- og supportavdeling som yter telefonsupport, gjør service på produkter inne på eget serviceverksted eller bistår kunder på deres lokasjon. Dersom din bedrift har virksomhetskritisk utstyr i drift har vi også mulighet for å utføre preventivt vedlikehold. Vår service- og supportavdeling består av en serviceinnstilt koordinator og flere dyktige sertifiserte serviceteknikere.

Eie, leie & as-a-service

Vi vil hjelpe våre kunder med å oppnå en mer effektiv drift. Våre løsninger kan kreve investeringer i industriell hardware, merkeutstyr eller annet. Hvis ønskelig, kan vi bidra med finansieringsløsninger både i form av kun leie/leasing, leie kombinert med en SLA/serviceavtale, og også integrerte as-a-service avtaler som kan inkludere software-komponentene i løsningene. Ta kontakt, så hjelper vi deg med vurderingen av den beste løsningen for dine behov.