KVITTERINGSSKRIVERE

Lexit kan via Star Micronics, en verdensledende produsent av kvitteringsskrivere, tilby gode løsninger for butikker og liknende virksomheter. Med over 30 års erfaring har Star opparbeidet en god posisjon i markedet og vi har gjennom mange år jobbet tett sammen med dem for å finne de beste løsningene for våre kunder. På dette området kan vi tilby mange ulike produkter og løsninger, blant annet skrivere for POS, mPOS og tablets samt tilbehør. Produktene er designet med en forankring i det estetiske, men først og fremst i henhold til bruk og ytelse.

Kvitteringsskrivere er produkter som gjør jobben dag ut og dag inn. De kan integreres på en enkel måte i din bedrift. Våre avanserte utskriftsløsninger er designet og produsert internt for å sikre høy kvalitet og pålitelighet, noe som har sikret vellykkede installasjoner over hele verden. Vi kan tilby solide produkter som POS skrivere, mobile skrivere og kiosk skrivere, alle av høyeste kvalitet med stor yteevne over lang tid.

Star CloudPRNT

Ny CloudPRNT-teknologi er tilgjengelig på samtlige skrivere, både billettskrivere, kvitteringsskrivere eller kjøkkenskrivere. Ved hjelp av denne løsningen vil det være mulig å skrive ut fra en sikker nettleser til skrivere hvor som helst i verden uten å måtte ta i bruk kompliserte nettverkskonfigurasjoner. Det er heller ikke nødvendig med ekstra utstyr for å skrive ut via CloudPRNT. Bestillingstjenesten kommuniserer direkte med skriveren som gir en sømløs opplevelse.

Kiosk skrivere

Våre kiosk skrivere tilbyr holdbarhet, allsidighet og ikke minst gode og driftsikre utskriftsfunksjoner som er helt nødvendig for en vellykket kiosk installasjon. Skriverne har høy kvalitet og flere muligheter både når det gjelder utskrift fra åpen ramme eller innkapslede skrivere for de mer tradisjonelle kioskene.

Vi opplever en økende etterspørsel etter kompakte kiosker, og kan skaffe gode løsninger til disse – superkompakte utskriftsløsninger for neste generasjons kiosker.

Mobile skrivere

Vi har et godt utvalg av mobile skrivere som alle er kompakte, lette og pålitelige. Disse skriverne er meget enkle i bruk, også hva gjelder skifte av papirrull. På grunn av den gode batterikapasitet er denne typen skriver ideell for løsninger der tilgangen på strøm er begrenset. Kvaliteten på utskriftene er høy, noe som gjør den godt egnet til f.eks. utskrift av kuponger, merkelapper og billetter direkte fra et nettbrett eller en mobiltelefon.

mPOS og tablet POS skrivere

Med Star på laget tilbyr vi også et bredt spekter av produkter for mobil betaling – tablet POS og mobile POS løsninger. Disse gjør det mulig å skrive ut fra IOS, Android og Windows nettbrett i tillegg til utskrift fra web og skybaserte apper.

POS skrivere

En av de største seriene med POS skrivere som er tilgjengelige på markedet i dag, gir kundene et bredere utvalg enn tidligere når det gjelder å oppfylle individuelle krav til kvitteringsutskrift. Star’s termiske skriverserie tilbyr raske, pålitelige skrivere for strekkode, etikett, billett og kvittering. I tillegg finnes det også et utvalg av matriseskrivere som er spesielt viktig i kjøkkenmiljøer hvor varme gjør det vanskelig å benytte termisk kvittering.

Star er markedsledende innen utskriftsteknologi mot mobil og nettbrett og tilbyr et bredt spekter av tilkoblingsmuligheter. Vi tilbyr kommunikasjon via Bluetooth, WiFi, AirPrint, USB, WebPRNT og CloudPRNT, noe som sikrer et enkelt oppsett og tilkobling mot de nyeste mobile løsningene.

Produsenter

Service og support

Lexit har en veldrevet og effektiv service- og supportavdeling som yter telefonsupport, gjør service på produkter inne på eget serviceverksted eller bistår kunder på deres lokasjon. Dersom din bedrift har virksomhetskritisk utstyr i drift har vi også mulighet for å utføre preventivt vedlikehold. Vår service- og supportavdeling består av en serviceinnstilt koordinator og flere dyktige sertifiserte serviceteknikere.

Eie, leie & as-a-service

Vi vil hjelpe våre kunder med å oppnå en mer effektiv drift. Våre løsninger kan kreve investeringer i industriell hardware, merkeutstyr eller annet. Hvis ønskelig, kan vi bidra med finansieringsløsninger både i form av kun leie/leasing, leie kombinert med en SLA/serviceavtale, og også integrerte as-a-service avtaler som kan inkludere software-komponentene i løsningene. Ta kontakt, så hjelper vi deg med vurderingen av den beste løsningen for dine behov.

ANDRE Kundereferanser