Effektiv og nøyaktig produksjon i alle ledd med én leverandør

Nordic Lunch AS er heleid datterselskap av Bama Industri AS og leverandør innen ferskmat-produksjon, som sandwicher, baguetter, matpakker, salater og burritos. Produktene kan kjøpes på bensinstasjoner og et utvalg dagligvarebutikker.

LØSNING LEVERT

Lexit Group leverer 30 forskjellige etikettvarianter, softwareløsning for digital etiketthåndtering og printere med merkeløsning for etiketter.

Effektiv og nøyaktig produksjon i alle ledd med én leverandør

Alle virksomheter ønsker det samme: Effektiv produksjon og nøyaktige prosesser som gir et sluttprodukt med høy kvalitet. Nordic Lunch er intet unntak, og har siden 1996 hatt et tett samarbeid med Lexit på en rekke fagområder.

– Lexit leverer flere forskjellige løsninger, og det gjør alt mer effektivt for oss. De er gode på service, og hjelper oss med å få satt i gang systemene. Vi er i kontinuerlig dialog, og de leverer kjapt dersom det er en krisesituasjon, sier driftscontroller Fosso Jacobsen i Nordic Lunch.

Lexits digitale etiketthåndteringssystem automatiserer og forenkler produksjonen av etiketter og sørger for at Nordic Lunch kan følge prosessen online, og godkjenne nye forslag til design og layout.

«– Lexit leverer flere forskjellige løsninger, og det gjør alt mer effektivt for oss. De leverer kjapt dersom det er en krisesituasjon og er gode på service, sier Ida Fosso Jacobsen, driftscontroller hos Nordic Lunch.»

– Våre etiketter designes av Lexit eller gjennom et designbyrå. Alt går inn i online-systemet, hvor vi godkjenner og bestiller. Det er en prosess som flyter veldig bra. Det er høyt nivå på produksjonen og god service, sier Fosso Jacobsen.

– Det er viktig for oss å ha tette relasjoner, slik at kunden blir ivaretatt. De skal oppleve at de får service uansett når de måtte trenge det, og at de kan stole på oss i en krise, sier salgskonsulent Thomas Sørlie hos Lexit.

– Vi har en rekke forskjellige avdelinger som alle har ekspertise på sine felt, noe som gir oss tyngde i forhold til bredden av produkter og skreddersydde løsninger vi leverer, avslutter Sørlie.