Ledninger i et system

Mer automatikk og mindre manuell håndtering av bestillinger

JFKnudtzen er totalleverandør innen det profesjonelle elektro- og automatiseringsmarkedet i Norden. Siden 1955 har JFKnudtzen levert kvalitetsprodukter innen koblingsteknikk, industriautomasjon, kapslinger, energi, merkesystemer og ledningsmateriell.

LØSNING LEVERT

Lexit Group har levert bestillingsapp med JFKnudtzen brand, bundlet med håndterminaler og etikettskrivere fra Honeywell.

JFKnudtzen AS har en moderne og brukervennlig nettbutikk hvor de fleste av kundene kan bestille sine varer. Men i enkelte tilfeller kan det å tilby direkte bestilling fra lagerhyllen være mer effektivt. Da skannes hyllekoden og bestillingen sendes direkte til plukk hos grossisten.

JFKnudtzen har i samarbeid med Lexit lansert sin egen bestillingsapp brandet og bundlet med håndterminaler fra Honeywell. Formålet med appen er å forenkle hverdagen til både kunde og leverandør, i form av mer automatikk og færre manuelle prosesser. Appen inneholder den informasjonen som trengs for å bestille og merke varene med strekkoder.

– For at vi skal vokse videre er det helt avgjørende å ha en solid samarbeidspartner å forholde seg til. På den måten kan vi utvikle enda tettere bånd til våre kunder gjennom å tilby best mulige digitale løsninger, sier prosjekt- og teknologidirektør Elin Samnøy hos JFKnudzen.

En hånd som jobber med ledninger
«– Løsningen forenkler hverdagen både for kundene og oss som leverandør, sier prosjekt- og teknologidirektør Elin Samnøy hos JFKnudzen.»