Share on facebook
Share on linkedin

Selvbetjente kiosker

De fleste kjenner igjen kioskene fra de store hamburgerkjedene, men selvbetjent kiosk er mye mer enn det. Vi jobber tett med ulike leverandører og spesialtilpasser forskjellige kiosk-løsninger etter kundenes ønsker og behov. Vi tilbyr ekspertise og detaljkunnskap helt fra idé-stadiet til ferdig kiosk. Vi har solid teknisk kompetanse inhouse til å løse både store og små oppdrag, også hva gjelder tilleggskomponenter som printere, RFID-utstyr, skannere, kamera og forbruksmateriell som kvitteringsruller og billetter.

Value-Added Partner

Med kundenes ønskeliste i fokus skreddersyr vi brukervennlige og solide kiosk-løsninger og velger kvalitetsprodukter fra øverste hylle blant de store leverandørene. Vi har lang erfaring og solid kompetanse på forskjellige produktområder og er ikke bundet av et bestemt merkenavn eller en bestemt leverandører. 

Frittstående kiosker

Lexit har et bredt utvalg av frittstående kiosker. Det brede spekteret av modeller gjør at vi kan finne en modell som passer inn i ditt miljø både når det gjelder design og funksjonalitet. Kioskene kan leveres som rene informasjonskiosker eller med ekstrautstyr som strekkodeleser, NFC, bankterminal, billett/kvitteringsskriver, kamera etc. Vi er tilpasningsdyktige når det kommer til kundenes ønsker og etterstreber alltid å møte behov for spesifikke løsninger.

Noen av våre kioskmodeller

Veggmonterte kiosker

Mange ønsker seg kiosker men har ikke plass til store gulvmodeller. Vi kan levere et utvalg av veggmonterte kiosker med ulike skjermstørrelser. Disse kioskene tar minimalt med plass, men kan inneholde de samme mulighetene som større gulvmodeller.

Kundetilpassede kioskmodeller

Lexit leverer ikke bare standard kioskmodeller, men kan også utvikle kundespesifikke modeller ut i fra kundenes ønsker og behov. Vi hjelper kundene gjennom hele utviklingsprosessen fra tegnebrett, via prototype til endelig ferdig produkt. Vi har gode kontakter hos flere ulike produsenter som er ledende innenfor POS-markedet slik at vi sammen kan komme frem til en løsning som passer godt for deg.

Utendørs kiosker

Vi leverer også kiosker som kan stå utendørs. Dette kan være rene informasjonskiosker, drive-thru eller betalingsløsninger. Det kreves mye av kiosker som skal stå ute i et nordisk klima. Materialer og komponenter må tåle ekstreme temperaturer og høy fuktighet. Vi benytter produkter fra verdensledende produsenter på dette området, og har både erfaring og kunnskap til å plukke riktige modeller til hver enkelt løsning.

En kioskleveranse vil som oftest være et lengre prosjekt. For å komme frem til riktig løsning for kunden vil dette være mer komplekst enn å levere en standard POS-løsning. Vi hjelper og guider kundene gjennom hele denne prosessen. Dette skaper forutsigbarhet og sikkerhet og sørger for at vi sammen finner den beste og riktige kiosk-løsningen. Det tilbys også service på alle kioskene vi leverer.

Produsenter

Service og support

Lexit har en veldrevet og effektiv service- og supportavdeling som yter telefonsupport, gjør service på produkter inne på eget serviceverksted eller bistår kunder på deres lokasjon. Dersom din bedrift har virksomhetskritisk utstyr i drift har vi også mulighet for å utføre preventivt vedlikehold. Vår service- og supportavdeling består av en serviceinnstilt koordinator og flere dyktige sertifiserte serviceteknikere.

Eie, leie & as-a-service

Vi vil hjelpe våre kunder med å oppnå en mer effektiv drift. Våre løsninger kan kreve investeringer i industriell hardware, merkeutstyr eller annet. Hvis ønskelig, kan vi bidra med finansieringsløsninger både i form av kun leie/leasing, leie kombinert med en SLA/serviceavtale, og også integrerte as-a-service avtaler som kan inkludere software-komponentene i løsningene. Ta kontakt, så hjelper vi deg med vurderingen av den beste løsningen for dine behov.

ANDRE Kundereferanser

DIGITALISERING OG AUTOMATISERING I PRAKSIS
SPENNENDE UTSTILLING OG SESSIONS

LEXIT GROUP-MESSE
3. FEBRUAR 2022