Epler i pappkartong i en maskin

KARTONGLØSNINGER

Kartong er produkter som anvendes til innpakning/profilering, oppbevaring, beskyttelse og transport. Forskjellige løsninger og emballasjematerialer kombineres ofte for å oppnå bedre egenskaper, f.eks, barrieretetthet, stablestyrke og eksponering. Papir kan belegges med en plastfilm for å bli vanntett eller for bedre holdbarhet. Tynne plastskåler kan kombineres med pappomslag for å gi bedre stablestyrke eller større flater for design og informasjon. Riktig materiale og riktig prosessering er en forutsetning for at forpakningen skal kunne følge produktet under fylling, lagring, transport og eksponering. Materialvalg, funksjon og design er alle viktige komponenter for å utvikle en selgende emballasje.

Vi leverer kartongløsninger som sleeves, sjaktler og esker – de er næringsmiddelgodkjent og FSC-sertifisert. Vi har tilgang på digital- og offsett produksjon med egen konstruksjonsavdeling. Vi leverer ny fiber, retusjert fiber og foliekartong i 1 – 7 farger (med mulighet for vannbasert) og UV-lakk med høy folie etterbehandling.

Kartongpakking

Automatisér pakkeprosessen med Jasa Sleever Solution

Denne maskinen er den perfekte allround-løsningen for alle kartonghylser med to eller tre sider (sleeves, sjaktel, hylse) og er primært designet for matprodusenter som har behov for en allsidig og fleksibel maskin.

Vi effektiviserer pakkeprosessen din!

Service og support

Lexit har en veldrevet og effektiv service- og supportavdeling som yter telefonsupport, gjør service på produkter inne på eget serviceverksted eller bistår kunder på deres lokasjon. Dersom din bedrift har virksomhetskritisk utstyr i drift har vi også mulighet for å utføre preventivt vedlikehold. Vår service- og supportavdeling består av en serviceinnstilt koordinator og flere dyktige sertifiserte serviceteknikere.

Eie, leie & as-a-service

Vi vil hjelpe våre kunder med å oppnå en mer effektiv drift. Våre løsninger kan kreve investeringer i industriell hardware, merkeutstyr eller annet. Hvis ønskelig, kan vi bidra med finansieringsløsninger både i form av kun leie/leasing, leie kombinert med en SLA/serviceavtale, og også integrerte as-a-service avtaler som kan inkludere software-komponentene i løsningene. Ta kontakt, så hjelper vi deg med vurderingen av den beste løsningen for dine behov.