Share on facebook
Share on linkedin

KARTONG OG ØVRIG EMBALLASJE

Emballasje er produkter som anvendes til innpakning/profilering, oppbevaring, beskyttelse og transport. Forskjellige løsninger og emballasjematerialer kombineres ofte for å oppnå bedre egenskaper, f.eks, barrieretetthet, stablestyrke og eksponering. Papir kan belegges med en plastfilm for å bli vanntett eller for bedre holdbarhet. Tynne plastskåler kan kombineres med pappomslag for å gi bedre stablestyrke eller større flater for design og informasjon. Riktig materiale og riktig prosessering er en forutsetning for at forpakningen skal kunne følge produktet under fylling, lagring, transport og eksponering. Materialvalg, funksjon og design er alle viktige komponenter for å utvikle en selgende emballasje.

Vi leverer kartongløsninger som sleeves, sjaktler og esker – de er næringsmiddelgodkjent og FSC-sertifisert. Vi har tilgang på digital- og offsett produksjon med egen konstruksjonsavdeling. Vi leverer ny fiber, retusjert fiber og foliekartong i 1 – 7 farger (med mulighet for vannbasert) og UV-lakk med høy folie etterbehandling.

Vi finner rett produkt til rett tid og bruk!​

Service og support

Lexit har en veldrevet og effektiv service- og supportavdeling som yter telefonsupport, gjør service på produkter inne på eget serviceverksted eller bistår kunder på deres lokasjon. Dersom din bedrift har virksomhetskritisk utstyr i drift har vi også mulighet for å utføre preventivt vedlikehold. Vår service- og supportavdeling består av en serviceinnstilt koordinator og flere dyktige sertifiserte serviceteknikere.

Eie, leie & as-a-service

Vi vil hjelpe våre kunder med å oppnå en mer effektiv drift. Våre løsninger kan kreve investeringer i industriell hardware, merkeutstyr eller annet. Hvis ønskelig, kan vi bidra med finansieringsløsninger både i form av kun leie/leasing, leie kombinert med en SLA/serviceavtale, og også integrerte as-a-service avtaler som kan inkludere software-komponentene i løsningene. Ta kontakt, så hjelper vi deg med vurderingen av den beste løsningen for dine behov.

DIGITALISERING OG AUTOMATISERING I PRAKSIS
SPENNENDE UTSTILLING OG SESSIONS

LEXIT GROUP-MESSE
3. FEBRUAR 2022