KARBONBÅND, BLEKK OG ØVRIGE FORBRUKSVARER

Forbruksmateriellet sikrer produksjonen!

Vi tilbyr alt av forbruksmateriell til alle våre merkeløsninger – som karbonbånd, blekk og filter m.m.

En produksjonsbedrift har store krav til utstyr for merking og automatisk håndtering av produkter, uansett om det er forbrukerpakning (F-pak), ytteremballasje (D-pak) eller pallehåndtering (T-pak). Uavhengig av om din bedrift håndterer store industrielle produksjonslinjer eller driver en mindre virksomhet, har vi alt du trenger av forbruksmateriell for å sikre en problemfri, effektiv og miljøvennlig merkeprosess.

  • Karbonbånd: Presise avtrykk er avgjørende for profesjonell merking. Våre pålitelige karbonbånd sikrer skarpe og tydelige resultater.
  • Blekk: Holdbart og solid blekk er avgjørende for produksjonen. Vi gir deg profesjonell merking til enhver tid og sørger for grønne avtrykk med våre miljøvennlige løsninger. 
  • Solvent: Det er viktig med rett viskositet av blekket, og solvent som et tilsetningsstoff sørger for at blekket beholder optimalt kvalitet.
  • Kartonghylser og sleeves: Anvendes til innpakning/profilering, oppbevaring, og beskyttelse av dine produkter. Våre løsninger bidrar til å effektivt automasere din pakkeprosess.

Vi har et bredt spekter av kunder, fra store produksjonsbedrifter med flere linjer til mindre virksomheter – og kan tilby de verktøyene som trengs for å takle de mest krevende utfordringene i merkeprosessen. Vi har fokus på kvalitet og pålitelighet, og med et solid sortiment av forbruksmateriell sikrer vi kundene god flyt i produksjonen slik at de unngår nedetid.

Service og support

Lexit har en veldrevet og effektiv service- og supportavdeling som yter telefonsupport, gjør service på produkter inne på eget serviceverksted eller bistår kunder på deres lokasjon. Dersom din bedrift har virksomhetskritisk utstyr i drift har vi også mulighet for å utføre preventivt vedlikehold. Vår service- og supportavdeling består av en serviceinnstilt koordinator og flere dyktige sertifiserte serviceteknikere.

Eie, leie & as-a-service

Vi vil hjelpe våre kunder med å oppnå en mer effektiv drift. Våre løsninger kan kreve investeringer i industriell hardware, merkeutstyr eller annet. Hvis ønskelig, kan vi bidra med finansieringsløsninger både i form av kun leie/leasing, leie kombinert med en SLA/serviceavtale, og også integrerte as-a-service avtaler som kan inkludere software-komponentene i løsningene. Ta kontakt, så hjelper vi deg med vurderingen av den beste løsningen for dine behov.