JASA SLEEVER SOLUTION

Dagens forbrukere søker enklere løsninger, og i matvaresektoren vises dette tydelig i form av den enorme veksten av næringsmiddelprodukter. Ikke bare må innholdet være “praktisk”, det stilles også stadig høyere krav til emballasjen. Som resultat av dette øker bruken av emballasjeforpakninger med sjaktler og sleeves. Disse forbrukervennlige løsningene oppfyller behovet for informasjon og deklarasjoner og kan enkelt fjernes når varen skal nytes. Denne typen kartongløsninger håndteres ofte i en manuell prosess, men med sleever solution maskinen kan pakkelinjen enkelt automatiseres og gir store fordeler.

Lexit har agenturet i Norge og Sverige på JASA sleever solution. Dette er en maskin for allround-løsninger tilpasset alle kartonghylser med to eller tre sider (sleeves, sjaktel, hylse) og er primært designet for matprodusenter som har behov for en allsidig og fleksibel maskin.

Sleevers Solutions står for innovasjon, kvalitet og fleksibilitet i emballasje teknologi. Er spesialisert på å utvikle og produsere vertikale emballasje maskiner og pakkelinjer.

To pakker med mat foran en industrimaskin

Automatisk påsetting av sjaktler

Jasa Sleever Solution – automatisering av pakkeprosessen

Denne maskinen er den perfekte allround-løsningen for to- og tre-sidige sleeves, sjaktler og hylser. Den er primært designet for matprodusenter som har behov for en allsidig og fleksibel maskin. Maskinen er bygget på en modulsammensetning som består av en inn- og utmatingsmodul (transportør) som sikrer enkel integrasjon i eksisterende produksjonslinje.

Hjertet i maskinen er kassettenheten som er modulen der selve pakkingen foregår. Kassetten er tilpasset hvert enkelt kartongformat som gjør at bruker kan endre emne fra ett format til et annet i løpet av få minutter.

Dette er en kompakt plug-and-play maskin som er PLS-styrt og kan enkelt integreres i enhver eksisterende emballasjelinje.

  • En fleksibel og allsidig løsning for automatisk håndtering av beger og sjaktler som effektiviserer pakkelinjene
  • Maskinen prosesserer opptil 50 enheter pr minutt
  • Kort omleggingstid mellom formatene, maks 5 minutter
  • Den har et hygienisk design og er enkel å betjene via et touchdisplay
  • Gjennomsnittlig avkastning < 1 år

Se sleever-maskin for «konvolutt»-pakking av fisk.

Se sleever solution på salatretter.

Se sleever solution på pølsepakker.

Service og support

Lexit har en veldrevet og effektiv service- og supportavdeling som yter telefonsupport, gjør service på produkter inne på eget serviceverksted eller bistår kunder på deres lokasjon. Dersom din bedrift har virksomhetskritisk utstyr i drift har vi også mulighet for å utføre preventivt vedlikehold. Vår service- og supportavdeling består av en serviceinnstilt koordinator og flere dyktige sertifiserte serviceteknikere.

Eie, leie & as-a-service

Vi vil hjelpe våre kunder med å oppnå en mer effektiv drift. Våre løsninger kan kreve investeringer i industriell hardware, merkeutstyr eller annet. Hvis ønskelig, kan vi bidra med finansieringsløsninger både i form av kun leie/leasing, leie kombinert med en SLA/serviceavtale, og også integrerte as-a-service avtaler som kan inkludere software-komponentene i løsningene. Ta kontakt, så hjelper vi deg med vurderingen av den beste løsningen for dine behov.