IOT-SENSORER

Internet of Things (IoT) – eller tingenes internett – blir en stadig større del av hverdagen vår både hjemme og på arbeidsplassen. Behovet for informasjon og data blir viktigere for å kunne forenkle og forbedre prosessene rundt produktene og tjenestene vi tilbyr. Ved å bruke IoT, herunder RFID og smarte sensorer, kan vi sende data til skyen uten menneskelig interaksjon, samle data, analysere og bruke dataen smartere.

Temperaturlogging

Posisjonering og sporing

Rapportering av produksjonshastighet

Lexit er din komplette leverandør av IoT- og RFID løsninger. Med våre hardware partnere og egenutviklet software kan vi bygge løsninger for å forbedre dine prosesser.

Se våre IoT-løsninger

Produsenter

Service og support

Lexit har en veldrevet og effektiv service- og supportavdeling som yter telefonsupport, gjør service på produkter inne på eget serviceverksted eller bistår kunder på deres lokasjon. Dersom din bedrift har virksomhetskritisk utstyr i drift har vi også mulighet for å utføre preventivt vedlikehold. Vår service- og supportavdeling består av en serviceinnstilt koordinator og flere dyktige sertifiserte serviceteknikere.

Eie, leie & as-a-service

Vi vil hjelpe våre kunder med å oppnå en mer effektiv drift. Våre løsninger kan kreve investeringer i industriell hardware, merkeutstyr eller annet. Hvis ønskelig, kan vi bidra med finansieringsløsninger både i form av kun leie/leasing, leie kombinert med en SLA/serviceavtale, og også integrerte as-a-service avtaler som kan inkludere software-komponentene i løsningene. Ta kontakt, så hjelper vi deg med vurderingen av den beste løsningen for dine behov.