Share on facebook
Share on linkedin
INGREDIENS- OG DEKLARASJONSHÅNDTERING

Vår løsning for ingredienshåndtering og varedeklarasjon (Recipe Explorer) er levert av Lexits datterselskap, Foptec AB. Selskapet holder til sammen med Lexit Group Sverige i Mølnlycke utenfor Gøteborg og drives av gründerne. Løsningene leveres i Norge i samarbeid med Lexits salg- og serviceapparat mot næringsmiddelindustrien. Foptec har også utviklet en løsning for å håndtere leverandørevalueringer, revisjoner og sertifikater (Foptec Forms).

Foptec Recipe Explorer

Foptec Recipe Explorer er en av markedets ledende IT-løsninger for næringsmiddelproduserende bedrifter. Programmet tilbyr fullstendig håndtering av ingredienser, resepter, ingredienslister, næringsdeklarasjoner, produktblad, produksjonsplanlegging, priskalkyler, dokumenthåndtering samt validering av artikkelinformasjon mot GS1 via Validoo i Sverige og TradeSolution i Norge.

Foptec Forms

Foptec Forms brukes for å lage webbaserte dynamiske spørreskjemaer – spørreskjemaer der svaret på et spørsmål styrer hvilke øvrige spørsmål du behøver å svare på. Våre kunder innen næringsmiddelbransjen bruker Foptec Forms for å håndtere leverandørevalueringer, revisjoner og sertifikater.

Recepthjälpen

Sammen med Lyckeby Culinar har vi utviklet «Recepthjälpen», et unikt verktøy som hjelper Culinars kunder med å hente spesifikasjoner og digitale data, skape produksjonsresept, produktspesifikasjon, ingrediensliste, deklarasjonsforslag med mer till sine sluttprodukter.

Les mer om «Recepthjälpen» här.