GRØNT AVTRYKK – INDUSTRIELL MERKING MED MER MILJØVENNLIG BLEKK

Blekkstråleskrivere med nytt MEK-fritt blekk

Industriell merking har historisk sett brukt løsningsmidler for å oppnå god vedheft. Teknologisk utvikling har gjort fremskritt på blekkstråleskrivere, men Markem-Imaje har også investert mye tid, krefter og penger i å utvikle nytt miljøvennlig blekk. I dag kan Lexit tilby deg de mest moderne løsningene for blekkstråleskrivere sammen med det nyeste av bærekraftige alternativer for blekk og tilsetningsstoffer.

Ny standard for blekk

Med de nyeste blekktypene har Markem-Imaje satt en helt ny standard for miljøvennlig blekk. Det nye blekket gir like god eller i noen tilfeller bedre vedheft sammenlignet med tidligere kvaliteter som inneholder sterke løsningsmidler.

Redusert forbruk reduserer driftskostnadene

De nye blekktypene gir deg mange viktige konkurransefordeler. Du får lavere driftskostnader ved å redusere blekkforbruket med opptil 50%. I tillegg får du et bedre arbeidsmiljø ved å unngå den sterke lukten av MEK.

Finansier skriveren direkte gjennom Lexit

Vi kan tilby en finansiell løsning direkte til våre kunder uten involvering av banker eller finansieringsselskaper. Ved å bruke våre løsninger kan du som kunde inkludere skriver, forbruksvarer og service i en helhetlig pakke. Du får en tydelig oversikt over kostnadene for merkeutstyret ditt med en fakturert leie hver måned. Kontakt oss, så forteller vi mer om vår finansielle løsning.

Våre bærekraftige skrivere sparer både miljøet og operatørene i bedriften samt gir enda bedre TCO (Total cost of Ownership).

MEK-fritt blekk og enklere egen-bytte av separate moduler gir besparelser på forbruk med opptil 40-60%.

Opprettholdt kvalitet og driftssikkerhet med MEK-fritt blekk i våre blekkstråleskrivere

Service & support

Benytt muligheten til å kombinere den nye blekkskriveren med en av våre serviceavtaler. Den viktigste faktoren for driftssikker produksjon er forebyggende vedlikehold, med planlagte servicebesøk.

– Vi passer på at produksjonen din ikke stopper opp.

Leie eller lease

Vi tilbyr skreddersydde finansieringsløsninger, avhengig av hvordan produksjon og driftstid ser ut i din virksomhet. Finansiering av printere kan med fordel kombineres med en av våre serviceavtaler.

– Du får en trygg og kvalitetssikret helhetsløsning.

KONTAKT OSS OM MILJØVENNLIG BLEKK OG MERKEUTSTYR