Pc skjerm i et produksjonslokale

INDUSTRI PC

Lexit har lang erfaring med industrielle PC-er for bruk i produksjon og miljøer som er røffe hvor en høy IP-grad kreves. Her har vi noe for enhver smak uansett hvor robust maskinen trenger å være. I vårt sortiment finnes PC-er som vi har utviklet i samarbeid med våre leverandører på bakgrunn av kunders ønsker og erfaringer. Av den grunn er dette godt utprøvde og testede løsninger som har vært i bruk lenge og som er kvalitetssikret av våre kunder. Skulle det være slik at våre løsninger ikke treffer akkurat deg, har vi tett dialog med våre produsenter slik at vi alltid kan finne en løsning som passer ditt behov. Service på våre maskiner håndteres lokalt ved hovedkontoret på Kløfta hvor vi har et eget delelager for å kunne ekspedere serviceoppdrag raskt og effektivt for våre kunder.

Industri PC for bruk i produksjon

I produksjonslinjer er det uhyre viktig å kunne stole på de ulike komponentene som sammen bidrar til ferdigstillelse av produktet. Her har vi et godt sortiment å velge mellom når det gjelder størrelse på skjerm, utforming av hardware og ikke minst hvor mye produktet skal tåle. Vi kan levere PC-er som tåler direkte sprut av vann, gjerne ren sone i produksjon, samt enheter som kun tåler fuktighet ved en produksjonslinje. Våre industri PC-er er godt testet ute i produksjonen hos flere av våre kunder, noe som har gitt oss god kjennskap til hva som fungerer og ikke.

Industri PC for lager

Skulle det være behov for industri PC på lager har vi et eget sortiment på dette hvor den industrielle PC-en ikke har full IP-grad. Her er det kun fronten som er ekstra beskyttet, noe som gjør den mer robust enn en vanlig skjerm. Dette er også noe rimeligere enn en skjerm med full kapsling. En slik robust skjerm kan være nyttig på et lager med røft miljø hvor skjermen kan komme i kontakt med gjenstander ved bruk.

Industri PC som stemplingsur

Gjennom et godt og tett samarbeid med våre produsenter har vi utviklet en mindre industri PC som passer ypperlig som stemplingsur. Her kreves det en høy IP-grad av selve touch-området slik at det ikke oppstår skader på skjermen siden denne er hyppig i bruk.

Industri PC for utfordrende miljøer

Våte miljøer og milijøer med krav til høy IP-grad krever mye av produktet. Sammen med våre produsenter har vi valgt ut noen enheter i forskjellige størrelser som imøtekommer kravet om høy robusthet. Disse dekker behovet for total beskyttelse av vann ved for eksempel fiskemottak. Slike PC-er er vifteløse og helt tette slik at de kan spyles rene med vann uten å ta noe skade av det. Dette bidrar til trygghet i røffe miljøer hvor det er fuktig eller vått hele tiden.

Flasker som kjøres på bånd i et industrilokale og to industri-pcer foran

PRODUSENTER

Service og support

Lexit har en veldrevet og effektiv service- og supportavdeling som yter telefonsupport, gjør service på produkter inne på eget serviceverksted eller bistår kunder på deres lokasjon. Dersom din bedrift har virksomhetskritisk utstyr i drift har vi også mulighet for å utføre preventivt vedlikehold. Vår service- og supportavdeling består av en serviceinnstilt koordinator og flere dyktige sertifiserte serviceteknikere.

Eie, leie & as-a-service

Vi vil hjelpe våre kunder med å oppnå en mer effektiv drift. Våre løsninger kan kreve investeringer i industriell hardware, merkeutstyr eller annet. Hvis ønskelig, kan vi bidra med finansieringsløsninger både i form av kun leie/leasing, leie kombinert med en SLA/serviceavtale, og også integrerte as-a-service avtaler som kan inkludere software-komponentene i løsningene. Ta kontakt, så hjelper vi deg med vurderingen av den beste løsningen for dine behov.