Maskiner i et produksjonsanlegg

Honeywell printeren PX4i erstattes av PX45

Sikre interne rutiner og prosesser – sørg for fremtidig sømløs og effektiv drift.

Vår etikettskriver og trofaste tjener, Intermec/Honeywell PX4i begynner å dra på årene og sjansen for driftsstopp øker. Etter mange års drift både i lager og logistikk-prosesser og i næringsmiddelindustrien, er tiden inne for en oppgradering. Teknikerne våre utfører service på skriverne, men det kan være smart å se over driftskostnadene på den gamle skriveren og investere i en ny. 

Honeywell PX45 er den nye arvtageren som vil sørge for videre sømløs og effektiv drift. Den er ikke bare en oppgradering; det er en investering i en trygg fremtid for bedriften din – enten det gjelder lager- og logistikkvirksomhet eller industriell koding og merking. Bytte til nyere etikettskriver vil sørge for økt effektivitet, forbedret kvalitet samt sikker tilgang på reservedeler.

Dersom du bytter inn den gamle skriveren din, tilbyr vi den nye og moderne etterfølgeren, Honeywell PX45, til en god pris. PX45 er fullt kompatibel med PX4i-printeren og all programvare kan enkelt overføres og brukes videre i den nye printeren.

Enestående ytelse

Fremtidssikret teknologi
PX45 skriveren i helmetall gir enestående ytelse – opptil 300 mm per sekund fra første etikett til siste – og inkluderer funksjoner som reduserer nedetid og minimerer vedlikeholdskostnader. Den er tilgjengelig med oppløsning på 203, 300 og 406 dpi for presis etikettering uten å miste hastighet. Dette er ideelt for merking av etiketter med variabel data som krever umiddelbare resultater.

Robust og utholdende
PX45 er bygget for å imøtekomme behovene til kontinuerlige, kritiske oppgaver som pågår døgnet rundt. Den robuste skriveren tilbyr avansert tilkobling og nettverksprotokoller, og gir deg trygghet i dag og en pålitelig, skalerbar løsning på lang sikt.

Sikrer produksjonsflyt

Bransjestandarder
I produksjonsbedrifter er sporbarhet og etikettering kritisk. Prosessen gjennom produksjonslinjen krever ofte flere ulike typer utstyr – og etikettprinteren utgjør en viktig del for å få riktig etikett på emballasjen. PX45 sørger for at produktmerking skjer i samsvar med gjeldende forskrifter, og gir deg trygghet når det gjelder kvalitet og overholdelse.

Holdbarhet og hygiene
PX45 er bygget for å tåle krevende miljøer, fra kjølige lagerlokaler til tøffe produksjonsanlegg. Den tåler støv, fuktighet og temperatursvingninger uten å ofre påliteligheten – og er samtidig enkel å rengjøre, slik at alle krav til hygiene oppfylles.

Kompletter med leie/leasing og/eller en serviceavtale

Vi tilbyr både leie/leasing av skriverne i tillegg til egen serviceavtale. Er dette noe for deg?

Leiekontrakt: Med en leiekontrakt fra Lexit leier du utstyr for en avtaleperiode som kan vare fra 3 til 5 år. Avtaletidens lengde fastsettes i samarbeid med deg som kunde og baseres i hovedsak på forventet driftstid og forventninger til teknologisk utvikling. Leiekontrakten gir mange fordeler – vi kan også inkludere service- og vedlikeholdstjenester i tillegg til tilhørende software som en del av leiekostnaden.

Serviceavtale: Det er også mulig å tegne serviceavtale for forebyggende vedlikehold. Planlagt vedlikehold er grunnlaget for å sikre at produksjonen ikke opplever forstyrrelser. 

Kontakt våre selgere for å få den avtalen som passer deg best. Avhengig av produksjonsmiljø, driftstider og trykk kan vi tilpasse en serviceavtale som passer din produksjon.

Benytt deg av tilbudet og sikre produksjonen din!