helse, sosial og blålys

Offentlig sektor stiller i særklasse når det gjelder digitalisering. Ikke i noen sektor er det større fokus på å effektivisere tungvinte rutiner ved å gå over til digitale løsninger. Med oppgaver som stadig øker i omfang, vil det kontinuerlig være fokus på løsninger som forenkler og forbedrer arbeidsprosesser. Det stilles samtidig detaljerte og spesifikke krav som må innfris for at mål skal nås.

Lexit investerer mye tid og ressurser både internt og eksternt i samarbeid med kundene for å være en best mulig leverandør – ofte drevet av kravene fra kundene. Vi har i dag avtale med en rekke solide utstyrsprodusenter, som kan ivareta både offentlige og private kunders krav til digitale løsninger.

Service og support

Lexit har en veldrevet og effektiv service- og supportavdeling som yter telefonsupport, gjør service på produkter inne på eget serviceverksted eller bistår kunder på deres lokasjon. Dersom din bedrift har virksomhetskritisk utstyr i drift har vi også mulighet for å utføre preventivt vedlikehold. Vår service- og supportavdeling består av en serviceinnstilt koordinator og flere dyktige sertifiserte serviceteknikere.

Eie, leie & as-a-service

Vi vil hjelpe våre kunder med å oppnå en mer effektiv drift. Våre løsninger kan kreve investeringer i industriell hardware, merkeutstyr eller annet. Hvis ønskelig, kan vi bidra med finansieringsløsninger både i form av kun leie/leasing, leie kombinert med en SLA/serviceavtale, og også integrerte as-a-service avtaler som kan inkludere software-komponentene i løsningene. Ta kontakt, så hjelper vi deg med vurderingen av den beste løsningen for dine behov.