MT-HELIBOX – SELVBETJENT INNSJEKK FOR OFFSHORE

English version

Med kundeopplevelsen i fokus skreddersyr vi brukervennlige og solide selvbetjente løsninger. Vi tilbyr ekspertise og detaljkunnskap helt fra idé-stadiet til ferdig kiosk/automat. Vi har solid teknisk kompetanse inhouse til å løse både store og små oppdrag, også hva gjelder tilleggskomponenter som printere, RFID-utstyr, skannere, kamera og forbruksmateriell som kvitteringsruller og billetter.

For offshore olje- og gassektoren har vi utviklet og spesialtilpasset MT-heliBOX – en enkel og selvbetjent innsjekkingsløsning for helikopter-reisende. Løsningen er installert og tatt i bruk ved alle heliporter i Norge – og sørger for en sømløs og effektiv flyt ved innsjekk.

Trenger din virksomhet et digitalt og selvbetjent løft for å forenkle rutiner? Kontakt oss gjerne for en prat om hvordan vi kan løse dette hos dere.

Selvbetjente helikopter-baser

MT-heliBOX er spesialtilpasset DaWinci, for selvbetjent innsjekk av helikopter-reisende. Den er enkel å betjene og vedlikeholde – både offshore og på heliport.

DaWinci er norsk oljeindustri sin bransjeløsning for personell-logistikk og sporing, samt POB (personell ombord).

Printer for manuell innsjekk

MT-heliBOX Stand-alone printer for manuell innsjekk,
med to separate skriverenheter, for bagtag og boarding-/lugartag.

MT-heliBOX BASE

MT-heliBOX BASE kan utforme et komplett innsjekksområde, og gi en tydelig markering i lokalet. Løsningen er modulær, og kan optimaliseres til det aktuelle området.

Service og support

Lexit har en veldrevet og effektiv service- og supportavdeling som yter telefonsupport, gjør service på produkter inne på eget serviceverksted eller bistår kunder på deres lokasjon. Dersom din bedrift har virksomhetskritisk utstyr i drift har vi også mulighet for å utføre preventivt vedlikehold. Vår service- og supportavdeling består av en serviceinnstilt koordinator og flere dyktige sertifiserte serviceteknikere.

Eie, leie & as-a-service

Vi vil hjelpe våre kunder med å oppnå en mer effektiv drift. Våre løsninger kan kreve investeringer i industriell hardware, merkeutstyr eller annet. Hvis ønskelig, kan vi bidra med finansieringsløsninger både i form av kun leie/leasing, leie kombinert med en SLA/serviceavtale, og også integrerte as-a-service avtaler som kan inkludere software-komponentene i løsningene. Ta kontakt, så hjelper vi deg med vurderingen av den beste løsningen for dine behov.