HARDWARE-PRODUKTER

Er du på jakt etter kostnadsbesparende løsninger for datafangst og POS/retail som sørger for effektive prosesser i bedriften din? Vi skaffer deg rett produkt på rett plass! Enten du har behov for å skrive, skanne, printe eller prate for å effektivisere din drift har Lexit lang erfaring med å levere solide produkter til datafangst for lager, logistikk og butikkdata/kassesystemer m.m.

Vi har spesialkompetanse og detaljkunnskap på alle områder hvor innhenting av data er avgjørende for din arbeidssituasjon, og løsningene våre sparer deg for tid og kostnader.

Her finner du en samlet oversikt over alle våre hardware-produkter for datafangst og POS/retail.

Service og support

Lexit har en veldrevet og effektiv service- og supportavdeling som yter telefonsupport, gjør service på produkter inne på eget serviceverksted eller bistår kunder på deres lokasjon. Dersom din bedrift har virksomhetskritisk utstyr i drift har vi også mulighet for å utføre preventivt vedlikehold. Vår service- og supportavdeling består av en serviceinnstilt koordinator og flere dyktige sertifiserte serviceteknikere.

Eie, leie & as-a-service

Vi vil hjelpe våre kunder med å oppnå en mer effektiv drift. Våre løsninger kan kreve investeringer i industriell hardware, merkeutstyr eller annet. Hvis ønskelig, kan vi bidra med finansieringsløsninger både i form av kun leie/leasing, leie kombinert med en SLA/serviceavtale, og også integrerte as-a-service avtaler som kan inkludere software-komponentene i løsningene. Ta kontakt, så hjelper vi deg med vurderingen av den beste løsningen for dine behov.