ETIKETTSKRIVERE / PRINTERE

Lexit har lang og omfattende erfaring med etikettskrivere til ulike bransjer og ulik bruk. Godt samarbeid med markedets største leverandører gjør at vi kan levere gode løsninger uansett bruksområde. Vårt brede spekter av printere spenner fra vanlige bordskrivere til mobile skrivere og store industriprintere.

Valg av printer starter med etiketten

Når du skal velge en etikettskriver er det viktig å ta utgangspunkt i etiketten som skal printes og hvordan den skal se ut. Etikettskriverne er nokså like i utgangspunktet men har forskjellige funksjoner og leveres i forskjellige størrelser. Hvor lenge etiketten er ment å vare og hva slags påkjenninger den skal tåle er også viktig for valget av printer. Vi har flere ulike modeller som tar hensyn til dette.

Stasjonær eller bærbar printer – hva er ditt behov?

 Vi har gode stasjonære printere tilpasset lager og logistikkløsninger, men også bærbare batteridrevne printere som kan tas med rundt for å skrive ut der det er behov. Våre printere tilbys i ulike modeller og yter ulikt for å gjøre en god jobb uansett miljø. Vi har også printere som kan printe RFID, hvor etiketter blir merket når de skrives ut.

Ved hjelp av SOTI MobiControl (management) kan vi også tilby god sikkerhet på våre printere. Her kan printeren fjernstyres og låses slik at uvedkommende ikke kan logge seg inn eller bruke denne som en bro for å komme seg inn i det øvrige systemet.

Forskjellige printere

Printere for ulike miljøer

Enten det dreier seg om en stillestående skriver på et kontor, i et butikkmiljø, på sykehus, ute i produksjonen eller en fastmontert skriver på en truck er dette viktig å ta hensyn til ved anskaffelse av en ny skriver. Vi hjelper deg med å finne den riktige printeren for din bedrift.

I vårt sortiment finnes også spesialutstyrte skrivere som tåler temperaturforskjeller og fukt. Herunder antibakterielle printere som kan brukes i sensitive miljøer hvor bakterier ikke må forekomme (for eksempel på sykehus).

Kontakt oss for å kartlegge ditt behov for printerløsning.

PRODUSENTER

Service og support

Lexit har en veldrevet og effektiv service- og supportavdeling som yter telefonsupport, gjør service på produkter inne på eget serviceverksted eller bistår kunder på deres lokasjon. Dersom din bedrift har virksomhetskritisk utstyr i drift har vi også mulighet for å utføre preventivt vedlikehold. Vår service- og supportavdeling består av en serviceinnstilt koordinator og flere dyktige sertifiserte serviceteknikere.

Eie, leie & as-a-service

Vi vil hjelpe våre kunder med å oppnå en mer effektiv drift. Våre løsninger kan kreve investeringer i industriell hardware, merkeutstyr eller annet. Hvis ønskelig, kan vi bidra med finansieringsløsninger både i form av kun leie/leasing, leie kombinert med en SLA/serviceavtale, og også integrerte as-a-service avtaler som kan inkludere software-komponentene i løsningene. Ta kontakt, så hjelper vi deg med vurderingen av den beste løsningen for dine behov.