Trykkeri/ etikettproduksjon

Klisjé-produksjon

Vi produsere alle klisjéer in-house. Filer for nye etiketter, eller tidligere klisjéer med endringer, går nå direkte til enten vår CDI for fremstilling av klisjéer eller til vår digitale trykkpresse. Det brukes en svært miljøvennlig teknikk som ikke inneholder kjemikalier eller avgir skadelige utslipp. Den forbedrer arbeidsmiljøet for medarbeiderne, samtidig som den lever opp til våre kvalitetskrav. Vi er HD-sertifisert, og produserer derfor også HD-klisjéer.

Trykkpresser

Vi har i dag en produksjon utstyrt med 9 stk trykkpresser.

– 4 stk UV flexo-presser (8 fargeverk med mulighet til foliering og flersidige etiketter).
– 2 stk Omega-maskiner.
– 1 stk HP Indigo 6000 digitalpresse.
– 2 stk Digicon “etterbehandlingsmaskiner”

Digitalisert flexo presse

Vi har nylig, som det første trykkeriet i Skandinavia, investert i en digitalisert flexo presse – Bobst – som leveres med dobbelt klisjé- og stansesett, som muliggjør automatisk bytte av etikettvarianter. Dette vil effektivisere produksjonen og redusere nedetiden.

Med denne maskinparken er vi godt utstyrt for alle typer oppdrag.

Fleksibel produksjon

Summen av kapasitet på repro/design, egen klisjé-produksjon og moderne maskinpark i eget trykkeri, gjør at vi i dag har en svært effektiv og fleksibel etikettproduksjon forberedt på alle de utfordringer markedet nå står overfor. 

Vårt miljøfokus – LexCircle

Lexit Groups totale satsing på miljøfornuftige løsninger i etikettproduksjonen har fått navnet LexCircle. Vi jobber hele tiden for å se på nye bærekraftige løsninger og alternativer.

Et av våre fokusområder fremover er resirkulering av etikettavfall med RafCycle. Vi er stolt partner til RafCycle konseptet og er det første etikett-trykkeriet som tar dette i bruk. 

Vi registrerer allerede store miljøbesparelser i etikettproduksjonen vår og vil gjøre konseptet tilgjengelig også for kundene våre.

Det handler om å ta noen viktige valg for miljøet – se hvordan vi gjør det her!