Etikettrull med en rfid-etikett påklistret inni kjernen
Share on facebook
Share on linkedin

Etiketter med innebygget RFID INLAY

RFID er en forkortelse for «radiofrekvensidentifikasjon» og er en teknologi der digital data er kodet i en RFID-brikke. RFID-brikker kommer i forskjellige former og størrelser og ligner på en strekkode ved at data fra en tag eller etikett blir fanget opp av en enhet som lagrer dataene.

Passive tagger som vi benytter må «drives opp» av en RFID-leser før den kan overføre data. RFID-brikken har et innebygget lagringsområde hvor informasjon kan lagres i brikken og leses av med en RFID-leser. Det anbefales at brikkens identitet (ID) er koblet til en database, slik at kun de brukerne som er ment å ha tilgang til informasjon får det gjennom oppslag til database.

RFID har flere fordeler i forhold til systemer som bruker programmer for sporing av strekkoder. Det mest bemerkelsesverdige er at data fra RFID-tagger kan leses utenfor synsfeltet, mens strekkoder må justeres med en optisk skanner. RFID-teknologien benyttes for sikker sporbarhet og kvalitetskontroll, og har i dag mange bruksområder innenfor alle bransjer.

NOEN AV VÅRE Kundereferanser

Service og support

Lexit har en veldrevet og effektiv service- og supportavdeling som yter telefonsupport, gjør service på produkter inne på eget serviceverksted eller bistår kunder på deres lokasjon. Dersom din bedrift har virksomhetskritisk utstyr i drift har vi også mulighet for å utføre preventivt vedlikehold. Vår service- og supportavdeling består av en serviceinnstilt koordinator og flere dyktige sertifiserte serviceteknikere.

Eie, leie & as-a-service

Vi vil hjelpe våre kunder med å oppnå en mer effektiv drift. Våre løsninger kan kreve investeringer i industriell hardware, merkeutstyr eller annet. Hvis ønskelig, kan vi bidra med finansieringsløsninger både i form av kun leie/leasing, leie kombinert med en SLA/serviceavtale, og også integrerte as-a-service avtaler som kan inkludere software-komponentene i løsningene. Ta kontakt, så hjelper vi deg med vurderingen av den beste løsningen for dine behov.

CEO – LEXIT GROUP KONSERN

Sjur Skjæveland

Skjæveland har vært CEO for Lexit-konsernet siden august 2019. Før han tok over ledelsen av Lexit, var Skjæveland leder for strategi og forretningsutvikling i Orkla Confectionery & Snacks, et av forretningsområdene i Orkla-konsernet. Han har bred internasjonal erfaring fra ulike leder-, rådgiver- og styreroller innen merkevarer, næringsmidler, media, teknologi og management consulting fra blant annet Schibsted og Bain & Co. Skjæveland har en mastergrad i internasjonal business fra Columbia University i New York, samt en bachelor fra Universitet i Oslo i tillegg til å ha gjennomført executive utdanning med IMD.

Mr. Skjæveland has been CEO of Lexit Group since august 2019. Before Lexit, he was Head of Strategy and Business Development at Orkla Confectionery & Snacks, a division of the Orkla Group, the leading FMCG-company in the Nordics. Prior experience includes leadership roles at Schibsted and Bain & Co. He has extensive international experience from different leadership, advisory and board positions in FMCG, media, technology and management consulting. He holds a Master Degree in International Finance and Business from Columbia University in NYC and a Bachelor Degree from the University of Oslo.