Etikettrull med en rfid-etikett påklistret inni kjernen

Etiketter med innebygget RFID INLAY

RFID er en forkortelse for «radiofrekvensidentifikasjon» og er en teknologi der digital data er kodet i en RFID-brikke. RFID-brikker kommer i forskjellige former og størrelser og ligner på en strekkode ved at data fra en tag eller etikett blir fanget opp av en enhet som lagrer dataene.

Passive tagger som vi benytter må «drives opp» av en RFID-leser før den kan overføre data. RFID-brikken har et innebygget lagringsområde hvor informasjon kan lagres i brikken og leses av med en RFID-leser. Det anbefales at brikkens identitet (ID) er koblet til en database, slik at kun de brukerne som er ment å ha tilgang til informasjon får det gjennom oppslag til database.

RFID har flere fordeler i forhold til systemer som bruker programmer for sporing av strekkoder. Det mest bemerkelsesverdige er at data fra RFID-tagger kan leses utenfor synsfeltet, mens strekkoder må justeres med en optisk skanner. RFID-teknologien benyttes for sikker sporbarhet og kvalitetskontroll, og har i dag mange bruksområder innenfor alle bransjer.

Se hva vi tilbyr av RFID-ustyr.

NOEN AV VÅRE Kundereferanser

Service og support

Lexit har en veldrevet og effektiv service- og supportavdeling som yter telefonsupport, gjør service på produkter inne på eget serviceverksted eller bistår kunder på deres lokasjon. Dersom din bedrift har virksomhetskritisk utstyr i drift har vi også mulighet for å utføre preventivt vedlikehold. Vår service- og supportavdeling består av en serviceinnstilt koordinator og flere dyktige sertifiserte serviceteknikere.

Eie, leie & as-a-service

Vi vil hjelpe våre kunder med å oppnå en mer effektiv drift. Våre løsninger kan kreve investeringer i industriell hardware, merkeutstyr eller annet. Hvis ønskelig, kan vi bidra med finansieringsløsninger både i form av kun leie/leasing, leie kombinert med en SLA/serviceavtale, og også integrerte as-a-service avtaler som kan inkludere software-komponentene i løsningene. Ta kontakt, så hjelper vi deg med vurderingen av den beste løsningen for dine behov.