ETIKETTDESIGN I PRODUKSJONEN

SIDEN ER UNDER OPPUSSING

Lexit har en velutviklet digital løsning for etiketter og emballasje. Her får kunden full oversikt over etiketten/varen helt fra design og korrektur til bestilling og trykk helt ut i egen produksjonslinje. Dette gir kunden enkel kontroll og mulighet til å følge etiketten fra start til mål.

Digital arbeidsflyt

Flasker som kjøres på bånd i et industrilokale og en industri-pc foran

Lexit Sentralt merkesystem

I Sentralt merkesystem lagres all informasjon om produkter, layout og skrive konfigurasjoner. Kundene har automatisk tilgang til å importere godkjente etikett bakgrunner fra vår produksjon og inn i databasen. Disse kan brukes som bakgrunnsbilder slik at operatøren skal kunne plassere teksten på tiltrykksflaten på etiketten/forpakningen.

Det kan legges til tekstlinjer, tekstbokser, symboler, strekkoder, linjer og bokser. Sammen med layoutbak-grunnen, som kan legges automatisk inn i databasen via Lexit One, blir dette det ultimate verktøyet for planlegging og ferdiggjøring. Emballasjebildet kan også hentes opp i systemet og det ferdige produktet med etikett vises da ved starten av produksjonslinjen og det kan tilknyttes PDF- manualer med operatør beskrivelser.

Les mer om Sentralt merkesystem.

Sikker etikettbruk

Kvalitetssikringen kan også tas et steg videre ved å anvende en RFID brikke i etikettrullens kjerne, og da med en RFID leser i starten på linja, så vil det fort leses av om det er rett etikett på rett produkt. Denne RFID brikken kan også benyttes for korrekt lagerhold ved at det plasseres en RFID portal for automatisk inn/ut skanning på lager.

To RFID portaler foran en etikettrull påklistret rfid-etikett inni kjernen