Etiketter i en trykkpresse

Nordvalls Etikett AB overtar Lexits etikettvirksomhet pr 1. mars. Det nyorganiserte selskapet, Lexit Labels AS, vil under Nordvalls samarbeide tett med Lexit Group i tiden fremover på alt av etikettleveranser – og det kombinerte tilbudet på tvers av etiketter og merking som beskrevet nedenfor vil være det samme som før.

Etiketter, emballasje og merkeløsninger

Lexit Group og Lexit Labels tilbyr tilsammen alt en virksomhet trenger for effektiv merking: Etiketter og emballasje, merkeutstyr for produksjon og andre arbeidsprosesser og software for å støtte digital arbeidsflyt i etikettdesign og bestilling og styre merkingen i produksjonen. Vi sikrer at forbruksmateriell, merkeutstyr og softwareløsninger fungerer godt sammen.

Lexit har tatt over Markem-Imajes (MI) distribusjon av produkter og løsninger i Norge, Sverige og Danmark. Med dette har vi økt porteføljen vår med flere spennende kvalitetsprodukter som blekkstråleskrivere, voksskrivere, folieskrivere, etikett-applikatorer og pallemerkere.

I tillegg tilbyr Lexit, gjennom datterselskapet Foptec, markedets beste softwareløsning for ingrediensberegninger og deklarasjonshåndtering for å støtte kvalitetsarbeidet og produktutviklingen i bedriftene med fokus på næringsmiddelindustrien.

Totalkundekonseptet

Konseptet for deg som ønsker en forutsigbar arbeidsflyt innen etiketter, emballasje og merkeløsninger. Konseptet bygger på en gjensidig forpliktelse innen minimum to av våre produktområder. 

Avtalen sikrer langsiktighet og forutsigbarhet, og gir ditt selskap tilgang til et bredt spekter av ressurser og fordeler. Dere får én leverandør å forholde dere til, og en trygghet om at Lexit tar ansvar for hele prosessen – både drift og funksjonalitet.

Etiketter og emballasje

Merkeutstyr

Service og support

Lexit har en veldrevet og effektiv service- og supportavdeling som yter telefonsupport, gjør service på produkter inne på eget serviceverksted eller bistår kunder på deres lokasjon. Dersom din bedrift har virksomhetskritisk utstyr i drift har vi også mulighet for å utføre preventivt vedlikehold. Vår service- og supportavdeling består av en serviceinnstilt koordinator og flere dyktige sertifiserte serviceteknikere.

Eie, leie & as-a-service

Vi vil hjelpe våre kunder med å oppnå en mer effektiv drift. Våre løsninger kan kreve investeringer i industriell hardware, merkeutstyr eller annet. Hvis ønskelig, kan vi bidra med finansieringsløsninger både i form av kun leie/leasing, leie kombinert med en SLA/serviceavtale, og også integrerte as-a-service avtaler som kan inkludere software-komponentene i løsningene. Ta kontakt, så hjelper vi deg med vurderingen av den beste løsningen for dine behov.